Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare Edsbro skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare Edsbro skola

 

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill dela arbetsglädje med oss på Edsbro skola och vara med och bidra till alla elevers utveckling. Vi söker dig
som är behörig att undervisa våra elever i åk 3-4. I tjänsten ingår mentorskap och klassansvar för en klass på skolan. Du ingår i ett
arbetslag som tillsammans ansvarar för elevgruppen och arbetar för att ge alla de bästa förutsättningarna för lärande. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2021.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och dokumentation av undervisning för eleverna på skolan. Vi arbetar på Edsbro
skola med blandade årskurser och tjänsten är till största del förlagd till årskuserna tre och fyra. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp
elever som du har ett särskilt ansvar för där du också har en kommunikation med vårdnadshavare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation för undervisning mot de tidiga skolåren från åk 1-3, 4-6.

Vi söker dig som får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och utgår från relevant forskning.

Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare

Vidare ser vi också att du har ett utvecklat förhållningssätt mot att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla. Du bidrar med
engagemang, energi och kunskap i arbetslaget och intresse för att ständigt arbeta med utveckling av både din egen och skolans
praktik. Du trivs med att arbeta kollegialt och lära tillsammans med dina kollegor för alla elevers bästa. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad och har höga ambitioner gällande kvalitet.

 

Om arbetsplatsen

Edsbro skola ligger med naturen runt hörnet i lilla samhället Edsbro 30minuter utanför Norrtälje. På skolan har vi idag ca 55 elever åk f- 6med ett tillhörande fritidshem. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som trivs att arbeta på den lilla skolan i ett litet sammanhang.

 

 

Anställningsform

Heltid, tidbegränsad till 20200611

Tillträde datum 20210109 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-11-18

Sista ansökningsdag:

2020-12-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Lärarförbundet

Lars Dalquist-Öhlén, lars.dahlquist-ohlen@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten