Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare årskurs 4-6

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare årskurs 4-6

Om tjänsten

Varmt välkommen att söka anställning hos oss på vår fantastiska skola Norrgärdsskolan som ligger belägen i centrala Norrtälje. Det här är en tjänst för dig som har erfarenhet av arbete som grundskollärare på mellanstadiet sedan tidigare och har en vilja att påverka elevers förutsättningar till att kunna nå så långt som möjligt i sin utveckling. Norrgärdsskolan är en relativt nyetablerad organisation där två skolor gått ihop och bildat en enhet. Under läsår 2022-23 kommer organisationen växa ytterligare och grundsärskolan kommer bli en del av vårt rektorsområde.

 

Arbetsbeskrivning

Som mellanstadielärare ingår du i arbetslag 4-6 och ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen för elever i dina ämnen. Du ansvarar även för att dokumentera och bedöma deras förmågor mot kunskapskraven och för att skapa goda förutsättningar för elever i dina ämnen och tillsammans med dina kollegor.  Du är mentor för elever och har ansvar för en årskurs 4.

Hos oss får du tillsammans med kollegor inspirera och skapa förutsättningar till ett lustfyllt lärande varje dag.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med behörighet i något av engelska, NO, matematik kombinerat med andra ämnen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka både med elever, vårdnadshavare, kollegor, skolans elevhälsoteam och skolledning. Vi söker dig som är en tydlig ledare och har förmågan att skapa trygghet genom tydlig struktur och varierad undervisning. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt samt kan se utmaningar som möjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Norrgärdsskolan är en kommunal F-6 skola, fördelad i två byggnader (tidigare Grindskolan och Parkskolan) belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 550 elever på skolan, och trots att Norrgärdsskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna. Vår vision är att alla barn ska känna glädje i skolan, både själv och från andra man möter. Alla barn ska känna sig trygga med tillit till vuxna och den egna förmågan att lösa olika situationer. Glädje och trygghet ska ligga till grund för att varje barn ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och skolans arbete ska hanteras av lösnings-och utvecklingsfokus för att stötta barnen mot det målet. Våra ledord är trygghet, glädje och kunskap.

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde datum 2022-08-09 (eller enligt överenskommelse) 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-06-27

Sista ansökningsdag:

2022-07-11

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Kajsa Dufbäck, kajsa.dufback@norrtalje.se, kajsa.dufback@norrtalje.se

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten