Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare åk 1 Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare åk 1 Rådmansö skola

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta på en skola med hög trygghetsfaktor och bra gemenskap. På Rådmansö skola har du möjligheten att utvecklas tillsammans med duktiga pedagoger i en fantastisk miljö. Skolan har skog och sjö direkt vid skolgården och vi arbetar tillsammans med målet att bevara det genuina men sikta på framtiden.
 Skolan är en F-6 skola med lokaler som är väl anpassade för verksamhetens ändamål och klassernas storlekar. Som lärare för åk 1 kommer klassen ha tillgång till 2 klassrum och ett grupprum i en separat byggnad med sjöutsikt.  Tjänsten är förlagd till åk 1 med en tjänstegrad 100% vikariat läsåret 22/23. 

Arbetsbeskrivning

Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i dina ämnen. Du följer rutiner och planer som gäller på skolan och du dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum. Du ingår i skolans arbetslag för lågstadiet och bidrar i skolans utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och trygghet.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare för de yngre åldrarna. Som pedagog är du trygg i ditt ledarskap och ser kollegialt samarbeta som en förutsättning för att lyckas i din tjänst och med eleverna. Du är en positiv person som ser möjligheter hos varje individ och du är bra på att motivera samt inspirera elever. 

Om arbetsplatsen
Rådmansö skolan har funnits i mer än 100 år och ligger i en fantastisk miljö strax utanför Norrtälje. Den omgivande vackra skärgårdsmiljön inbjuder till mycket utevistelse och förutsättningarna för ”utomhuslärande” och fysiska aktiviteter är utmärkta med bland annat egen badstrand. Rådmansö skola ingår i ett rektorsområde tillsammans med Köpmanholm. Vi ser kollegialt samarbete som en viktig del för att lyckas och trivas på arbetet. 

Tillträde 9 augusti 2022

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

 

Publicerat:

2022-06-17

Sista ansökningsdag:

2022-07-17

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Företrädare för Skolledarförbundet

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-74792

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Lärarförbundet

Annie Roxell, annie.roxell@norrtalje.se, 0176-715 20

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten