Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare 7-9 Ma/No/Tek till Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare 7-9 Ma/No/Tek till Hallstavik

 

Om tjänsten

Vi har fantastiska lokaler och vi är en av två skolor i Norrtälje som har för avsikt att ansöka om att bli en Apple Distinguished school. Så gott som alla pedagoger är Apple teachers. Skolledning likaså. Det kommer också Du få möjlighet att bli om du börjar hos oss. Alla våra elever har egna Ipads och vi vill utveckla vår undervisning med stöd av digitala läromedel som ett sätt att höja kunskapsresultaten i vår skola.Vi vill också utveckla samarbetet med hem och skola så att vi tillsammans med eleverna sätter upp mål som är ambitiösa och ansvar finns hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här ska vi trivas som gillar lagarbete och om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan 

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån deras förutsättningar och du ska kunna tillvarata och utveckla den kompetens som finns i klassen. Du kommer undervisa i åk 7-9 i dina ämnen. Vara mentor tillsammans med en kollega i en klass. Du kommer att ingå i 7-9 arbetslag.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker en legitimerad lärare i MA/NO/TE, åk 7-9. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och driva utvecklingen i ditt/dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med kollegialt lärande. Du har god vana i att arbeta ämnesöverskridande. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du är mentor tillsammans med en kollega för en klass. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor Du är en prestigelös teamspelare, som sätter elevens framgång först. Din kreativitet gör att du har förmåga att hela tiden utvecklas och så även din ledarskapsförmåga och i dina samarbetsforum. Du är strukturerad och analytisk och säkerställer att du har alla delar av uppdraget noggrant dokumenterat och planerat. Vana av att planera, genomföra och utvärdera lärande för elever med olika typer av funktionsvaritationer är mycket meriterande

 

Om arbetsplatsen

 

Hallsta skola F-9 skola med ca 400 elever. Det finns bra bussförbindelser mellan Uppsala och Norrtälje ( det är flera som pendlar hit) Möjlighet till bostad finns genom Norrtälje kommun. På vår skola har vi elever från många länder och vi tror starkt på att Alla får plats. Detta gör att vi verkligen vill jobba i Samtid mot Framtid och vår värdegrund vilar på tron att alla har förutsättningar att lyckas.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-08

Sista ansökningsdag:

2019-11-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Fredrik Abrahamsson, fredrik.abrahamsson@norrtalje.se, 073-9623972

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Maria Lauri, maria.lauri@norrtalje.se

facklig representatn för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten