Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare 4-6 till Älmsta

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare 4-6 till Älmsta

 

Om tjänsten

Vi söker dig, erfarna mellanstadielärare, till Elmsta skola som är en enparallellig F-5 skola med tillhörande fritidshem. Skolan ligger i Älmsta, på Väddö, i Roslagens norra del ca tre mil från Norrtälje. Vi söker dig som tycker om att arbeta med elever och som tycker om att ge dem de verktyg som krävs för att söka kunskap och utmaningar i livet. Det ska vara roligt att lära! 

 

Arbetsbetsbeskrivning

Vi söker en grundskollärare till Elmsta skola på heltid from vårterminens början. Du driver tillsammans med våra arbetslag en pedagogisk verksamhet och undervisning med eleverna. På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du är van att planera, dokumentera och att skapa en tydlig röd tråd genom elevernas vardag och den långsiktiga kunskapsutvecklingen. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling. Vi utvecklar oss i digitala resurser och eleverna på mellanstadiet har Ipads som används i undervisningen. Löpande intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med grundskollärarutbildning för åren 4-6 och har en legitimation från Skolverket samt behörighet att undervisa i flera ämnen. Du är ambitiös, ansvarstagande, nytänkande och kreativ, samt engagerad och engagerande med stor flexibilitet och samarbetsförmåga. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har höga förväntningar på såväl elever som kollegor och skolledning. Digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Tidigare erfarenhet inom läraryrket är meriterande. 

 

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor: Elmsta skola har 5 klasser åk F-5. Grisslehamn har åk F-6 och Norrsundsskolan har åk 6-9. Både Elmsta och Grisslehamns skolor har fritids. 

 

Tillträde 14 augusti 2019.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-05

Sista ansökningsdag:

2019-07-05

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. Rektor

Ingela Skalin Lundman, ingela.skalin-lundman@norrtalje.se, 0176-71448

rektor

Katarina Björk, katarina.bjork@norrtalje.se

Lärarförbundet

Ylva Kanslätt, ylva.kanslatt@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten