Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare åk 4-6 tilll Skederid

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare  åk 4-6 tilll Skederid

 

Om tjänsten

Välkommen att arbeta med oss på Skederids skola. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor där ni ansvarar för undervisningen i åk 4-6. Vi har en klass i varje årskurs och arbetar i ett litet team där vi tillsammans ger våra elever bästa möjlighet att nå sina mål. Du ingår i team 4-6 men samarbetar i gemensamma utvecklingsarbeten med hela skolan och fritidshemmet.

Är du vår nya kollega?
Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare hos oss hjälper du elever till lärande och eget ansvarstagande. Du bidrar till att skapa en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete, genom ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet. Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå, med fokus på elevens bästa. Via dialog skapar du goda relationer som kännetecknas av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt. På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet och tillsammans med kollegor driver du utvecklingsarbete i arbetsgruppen/skolan. Sysseksättningsgraden kan variera berodene på dina behörigheter.

 

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet att undervisa i ämnena Sv,Eng eller Ma/No för åk 4-6.  Du trivs med att arbeta tillsammans i ett fungerande team där ni hjälps åt att ge alla elever de bästa förutsättningarna för lärande.

 

Om arbetsplatsen

Skederids skola ligger naturskönt i det lilla samhället Finsta strax utanför Norrtälje. Skolan har ca 120 elever med tillhörande fritidshem och på skolan arbetar en engagerad personalgrupp.

 

Tillträde 20200107 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-07

Sista ansökningsdag:

2019-10-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Kommunal

Anette Nämvall, anette.namvall@norrtalje.se

representatn för Lärarförbundet

Emelie Eriksson, emelie.eriksson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten