Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärarassistent till Vätö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärarassistent till Vätö skola

 

Om tjänsten

Vi söker en lärarassisten som ska jobba i klass1-3 på Vätö skola. Det finns elever med särskilda behov som behöver extra stöttning.

Tjänsten är 75% i omfattning och tidsbegränsad enligt särskilda villkor.

 

Arbetsbeskrivning

Att vara klassläraren behjälplig med planering, genomförande och uppföljning av lektioner. Du kommer ingå i skolans arbetslag.

 

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov är meriterande. 

 

Om arbetsplatsen

Vätö skola är en liten skola på landet med runt 30 elever. Nära till naturen skogen och även havet i närheten. Skolan har en stor och inbjudande skolgård och vi arbetar med att få aktiva elever.

 

Tillträde datum 17 augusti eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-06-16

Sista ansökningsdag:

2020-07-16

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Läraryrken

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se

Lärarförbundet

Britta Jernström, britta.jernstrom@norrtalje.se, 0176-283453

Kommunal

Maria Olsson, maria.olsson@norrtalje.se, 0176-71619

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten