Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärarassistent till Norrsundsskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärarassistent till Norrsundsskolan

Om tjänsten

Vi söker lärarassistent/resurs till Norrsundsskolan skola. Norrsundsskolan är en högstadieskola med ca 90 elever. Tjänsten är en uppehållstjänst på 80%.

Arbetsbeskrivning

Du är i den här rollen en viktig pusselbit för skolans utveckling. I din roll har du ett nära samarbete med lärarna och ni arbetar varje dag för elevernas bästa och för deras individuella utveckling samt stöttar dem i deras skolvardag. Du har kontakt med vårdnadshavare och att skapa trygghet och en god relation med dem är en viktig del i ditt arbete. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans planerar och genomför det pedagogiska arbetet.   

 Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant pedagogisk utbildning och erfarenhet av liknade arbete är meriterande. Du ska ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt. Vi ser att du har lätt för att skapa goda relationer och upprätthålla ett gott samarbete med olika aktörer.  Just samarbete ser du som en viktig framgångsfaktor och du ska kunna ta ansvar för eget arbete. Eftersom du är en del i det pedagogiska arbetet behöver du ha god insikt i LGR 11 samt övriga relevanta styrdokument. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt mot elever och föräldrar samt kunna möta och stötta elever utifrån deras förutsättningar. 

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9,
Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6. Här ligger skolorna nära natur och fin omgivning.

Anställningsform

Visstidsanställning 80% till 220610

Tilträde datum

1 november 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-14

Sista ansökningsdag:

2021-10-14

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0176-71562

Bitr. rektor

Anna-Karin Andersson, anna.anderson2@norrtalje,se, 0176-71744

Facklig representant Lärarförbundet

Jenny Jansson, jenny.jansson@norrtalje.se, 0176-284280

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten