Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Lärarassistent till Edsbro skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärarassistent till Edsbro skola

 

Om tjänsten

 Välkommen att arbeta med oss på Edsbro skola. I den här tjänsten får du möjlighet att tillsammans med pedagoger stödja elevers lärande och vara en hjälp i skolarbete och lek.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som lärarassistent på Edsbro skola har du en viktig roll där du tillsammans med lärarkollegiet stöttar enskilda elevers lärande i skolan. Du stödjer eleven både under skoltid men också på fritids genom ditt lekfulla men tydliga förhållningssätt. I din roll kommer du också att finnas som ett extra stöd i undervisningen där du avlastar läraren genom att hitta lösningar för eleverna utifrån olika förutsättningar och behov.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på skola sedan tidigare, gärna i en liknande roll. Du är trygg i miljön och har god förståelse för skolans uppdrag. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov, och det är meriterande om du har någon utbildning inom NPF.

 

Om arbetsplatsen

 Edsbro skola är en mindre skola vackert belägen i det lilla samhället Edsbro. På skolan går idag ca 50 elever med ett tillhörande fritidshem

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-12-02

Sista ansökningsdag:

2019-12-16

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Elevassistent

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant Kommunal

Anette Nämwall, anette.namwall@norrtalje.se

representatn för Lärarförbundet

Emelie Eriksson, emelie.eriksson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten