Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärarassistent och resurs till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärarassistent och resurs till Hallsta skola

 

Om tjänsten

Nu söker vi Dig som vill jobba som lärarassistent och resurs hos oss. Tjänsten är på totalt 100% men du kommer att ha två olika uppdrag. 73% av din tjänst kommer att vara som lärarassistent och 27% som resurs.

 

Arbetsbeskrivning

Vi jobbar mycket digitalt på skolan och vi vill att du också gör det. Alla lärare hos oss är utbildade Appleteachers och du kommer också att få tid till att genomföra samma utbildning. Som en extra resurs kan arbetet t.ex. handla om att stötta enskilda elever i sitt dagliga skolarbete eller att finnas som en extra vuxen i klassrummet.
  Som lärarassistent har du arbetsuppgifter som ger lärarna ökad möjlighet att fokusera på undervisningen. Det kan t.ex. handla om att vara läraren behjälplig i undervisningen, läxhjälp, administrativt arbete, social mentor, trygghetsarbete, rastvärd, ledsagare till och från olika aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill göra skillnad för elever; att hjäla dem att lyckas med skolarbetet samt bidra till trygghet och studiero i skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9-skola och ligger i Hallstavik, Norrtälje kommun. På skolan finns omkring 400 elever fördelat på de olika årskurserna. Alla våra elever jobbar med en egen iPad och vi ansöker just nu om att bli en ADS-skola (Apple distinguished school). Vi kommer att ha ett samarbete med Apple. Du kommer att tillhöra ett av våra arbetslag som leds av erfarna arbetslagsledare.
När du arbetar på Hallsta skola har du möjligt att få hjälp av Norrtälje kommun att hyra en övernattningsbostad om du behöver.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-01-23

Sista ansökningsdag:

2020-02-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Fredrik Abrahamsson, fredrik.abrahamsson@norrtalje.se, 0175-20568

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Maria Lauri, maria.lauri@norrtalje.se

facklig representatn för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten