Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvalificerad utredare till Socialförvaltningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kvalificerad utredare till Socialförvaltningen

Om tjänsten

I rollen som kvalificerad utredare inom Socialförvaltningen är du en del av framtidens socialtjänst. Du kommer att ingå i teamet Kvalitet och utveckling som aktivt arbetar med förbättringar och utveckling genom digitalisering och innovation. Din roll är att ge kvalificerat och rättssäkert stöd till Socialförvaltningen genom vara ett stöd i bl. a. besvarande av remisser samt i samarbete med chef upprätta tjänsteutlåtanden. I rollen ingår också att vid behov stötta nämndsekreterare vid frånvaro.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalificerad utredare kommer du bl. a. att ansvara för Socialförvaltningens hantering av remisser och vara ett stöd till chefer vid upprättande av tjänsteutlåtande samt stötta nämndsekreterare vid frånvaro. Stödja i att ta fram underlag och delta aktivt i det systematiska förbättringsarbetet.

Kvalifikationer

För att klara dessa arbetsuppgifter vill vi att du har erfarenhet av att ha arbetat med dessa frågor inom socialtjänsten eller annan offentlig förvaltning. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med samhällsvetenskaplig inriktning.

Vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i digitala miljöer och har goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskaper i verksamhetssystemet Procapita och Lifecare.

Vi vill att du är en person som: 

 • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du kan se relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. 
 • Är självgående och tar ansvar för ditt uppdrag. Du kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva dina egna processer. 
 • Planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. 
 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. 
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 
 • Kan arbeta bra tillsammans med andra medarbetare och kan relatera på ett lyhört och smidigt sätt.

Om arbetsplatsen

Du kommer att tillhöra avdelningen Stöd och utveckling. Avdelningen består av teamet Kvalitet och utveckling med avdelningschef och 5 medarbetare samt administrativa enheten med enhetschef och 8 medarbetare. Teamet arbetar med kvalitets- och utvecklingsfrågor och administrativa enheten ansvarar för socialnämndens arkiv, registratur, nämndsekreteriat och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat på heltid tom 2022-06-30, med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-13

Sista ansökningsdag:

2021-10-03

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Lokalvårdare i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avelningschef

Pia Molander Wistam, pia.molander-wistam@norrtalje.se, 017671387

Enhetschef

Anette Hultkrantz, anette.hultkrantz@norrtalje.se, 0176 71081

Fackligt ombud Vision

Ulrika Tigerhielm, ulrika.tigerhielm@norrtalje.se, 017671526

Fackligt ombud SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 017671378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten