Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvalificerad handläggare till socialförvaltningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kvalificerad handläggare till socialförvaltningen

Om tjänsten

I rollen som kvalificerad handläggare inom socialförvaltningen är du en del av framtidens socialtjänst. Du ingår i en organisation som
aktivt arbetar med förbättringar och utveckling genom digitalisering och innovation. Din roll är att ge kvalificerat och rättssäkert stöd till socialförvaltningen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalificerad handläggare kommer du att ansvara för socialförvaltningens hantering av begäran om allmänna handlingar och registerutdrag. Du kommer även att utbilda, informera och ge stöd om allmänna handlingar och begäran om allmänna handlingar samt ev. där tillhörande gränsområden till verksamheten. 

Kvalifikationer

För att klara dessa arbetsuppgifter ser vi att du har juristutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och där du förvärvat goda kunskaper i lagstiftningen om allmänna handlingar samt offentlighet och sekretess. Vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i digitala miljöer, har goda kunskaper i Office-paketet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med frågor gällande allmänna handlingar och begäran samt att ha arbetat inom socialtjänst eller annan offentlig förvaltning, samt om du har goda kunskaper i verksamhetssystemet Procapita och Lifecare.

Vi ser att du är en person som:

  • är trygg, stabil och har självinsikt. Du kan se relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • är självgående och tar ansvar för ditt uppdrag. Du kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva dina egna processer.
  • kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
  • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.
  • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar. 
  • kan arbeta bra tillsammans med andra medarbetare och kan relatera till dom på ett lyhört och smidigt sätt.

Om arbetsplatsen

Du kommer att tillhöra avdelningen Administrativ service som idag har 10 medarbetare i åldersspannet 34-65 år. Inom avdelningen Administrativ service ansvarar vi för socialnämndens arkiv, registratur, nämndsekreteriat och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100%

Tillträde enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-07

Sista ansökningsdag:

2020-10-30

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Anette Hultkrantz, anette.hultkrantz@norrtalje.se, 017671081

Facklig företrädare Vision

Ulrika Tigerhielm, ulrika.tigerhielm@norrtalje.se, 0176-71526

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten