Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kurator till Elevhälsan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Kurator till  Elevhälsan

Om tjänsten

Tjänsten som skolkurator innebär ett varierande jobb på olika skolor. Det är självständigt och innebär också samarbete bland annat i form av möjligheten att vara med och bygga upp Norrtälje kommuns nya elevhälsa. Du är anställd inom centrala Elevhälsans psykologiska och psykosociala insatser som är en av fyra enheter inom den centrala Elevhälsan. Tjänsten är 75%.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att vara skolkurator på två eller fler skolor. Fokus är på övergripande förebyggande och hälsofrämjande insatser samtidigt som individuella insatser också förekommer i varierande omfattning.

Kvalifikationer

Du är socionom med erfarenhet av att arbeta inom skola/elevhälsa alt erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Körkort är ett krav då tjänsten innebär arbete på flera skolor. 

Tillträde snarast dock längst till och med 191231.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-11

Sista ansökningsdag:

2019-04-01

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Carina Forsberg, carina.forsberg@norrtalje.se, 0176-71688

Facklig företrädare SSR

Anders Berg, anders.berg@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten