Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kultursamordnare för Skapande skola till Kultur- och fritidskontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Kultursamordnare för Skapande skola till Kultur- och fritidskontoret

 

Om tjänsten

Ser du kulturen som en viktig del i kommunens arbete? Brinner du för att barn i större utsträckning får ta del av och delta i professionell kulturverksamhet och får större möjligheter till eget skapande? Gillar du utmaningar och är lösningsfokuserad? Är du van vid att arbeta i en politiskt styrd organisation? Då kanske du vill bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Som kultursamordnare för Skapande skola i vår kommun har du en utåtriktad roll med många kontaktytor såväl internt som externt. I rollen ingår att planera och genomföra program för Skapande skola på uppdrag av barn- och utbildningskontoret med syfte att integrera konst och kultur i förskolan, förskoleklasser och i grundskolan. Tillsammans arbetar vi för ett kreativt och varierande kulturutbud utifrån kommunens vision, värdegrund och uppsatta mål. Som medarbetare hos oss kommer din tillhörighet att vara inom kultur och fritid men vi ser dig också som en naturlig medarbetare inom barn och utbildning. 

Kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning inom kulturområdet eller motsvarande yrkeserfarenhet och/eller annan erfarenhet inom kulturområdet. Vi ser gärna att du är en god administratör med erfarenhet av att söka projektmedel. Erfarenhet från att ha arbetat i en politiskt styrd organisation är meriterande. Då tjänsten innebär en del resor inom kommunen behöver du ha B-körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Om arbetsplatsen

Kultur– och fritidsnämnden ska verka för att alla invånare i Norrtälje kommun ska få möjlighet att bedriva kultur- och fritidsaktiviteter som ger upplevelser, personlig utveckling och god livskvalitet. Kultur- och fritidskontoret består av bibliotek, badhus, barn-, ungdoms- och allmänkultur, fritidsgårdar, idrott och föreningsstöd. Kultur- och fritidskontoret samarbetar även med barn-och skolkontoret inom Skapande skola där vi nu söker en samordnare. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2019-05-10

Sista ansökningsdag:

2019-05-26

Typ:

Kultur, Media, Design

Tjänst:

Informatör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förvaltningsdirektör Kultur- och fritidskontoret

Cecilia Möller, cecilia.moller@norrtalje.se, 0176-713 51

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

DIK

Eva Rosén-Lundqvist, eva.rosen-lundqvist@norrtalje.se, 0176-719 17

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten