Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Koordinator till VA-avdelningen Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Koordinator till VA-avdelningen Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

Industrisamhällen omvandlas och i vår centralort Norrtälje växer nu bostäder fram på det som tidigare var industrimark. Landsbyggden befolkas mer och mer och det gör att efterfrågan på vatten och avlopp i nya områden växer. Det gör att Norrtälje kommun måste ligga i förkant när det gäller planerat underhåll av va-anläggningar. Nu söker vi en koordinator till ledningsnätsgruppen på va-avdelningen som vill ha en omväxlande vardag med frihet under ansvar och vara med och genomföra framtidens utbyggnad och underhåll av ledningsnät.

 

Arbetsbeskrivning

Som koordinator på ledningsnät arbetar du med att skapa och följa upp spolplaner och tv-inspektionsplaner för självfallsnäten, spillvatten och dagvatten. Du arbetar med att avropa vår avtalsleverantör för spolningar och tv-inspektioner och följa upp dennes arbeten. Vissa spolningar kan utföras med vår egen utrustning som du som koordinator har huvudansvar för. Du arbetar även med att samla in information som underlag till utredningar efter t.ex. källaröversvämningar. Du ersätter även driftchef ledningsnät vid dennes frånvaro.

Utmaningar du ställs inför kan vara avloppsstopp, spårning av inäckage och överläckage, utsläpp, uppströmsarbete, bekämpning av råttor i spilvattennät, felkopplingar m.m.

Beredskap 8-11 veckor per år kan förekomma i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Relevant teknisk yrkesutbildning. Erfarenhet av spillvattennät och/eller spolbilsarbete är meriterande.

Goda datorkunskaper är ett krav och erfarenheter av att arbeta med VA banken är meriterande.

Utbildningar och erfarenheter inom exempelvis hantering av diverse handverktyg, spolutrustning, entreprenadmaskiner, rörläggning är meriterande.

Körkort behörighet B är ett krav och körkort BE, C och CE är meriterande.

Kanske arbetar du som spolbilschauför, CCTV-operatör eller rörnätstekniker och vill ha nya utmaningar?

Vi söker en person som är flexibel, självständig och självgående. Du trivs med att arbeta på egen hand men kan även arbeta i grupp. Du har god samarbetsförmåga och har en känsla för kvalitet. Arbete med att aktivt förbättra arbetsmiljön är naturligt för dig. Då du i ditt dagliga arbete möter allmänheten och kommuninevånare är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad. Du är som koordinator i ledningsnätsgruppen va-avdelningens ansikte utåt.

Arbetet sker delvis utomhus i alla väder.

 

Om arbetsplatsen

På VA-avdelningen sätter vi arbetsmiljö och kvalitet i fokus. Vi lägger vikt vid att medarbetare ska kunna ha en god balans mellan arbetsliv och privatliv. Som anställd hos oss har du goda möjligheter till komptensutveckling. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

 

Tillträde

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-02-14

Sista ansökningsdag:

2020-03-14

Typ:

Bygg och anläggning

Tjänst:

VA- Tekniker

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Emil Sjöberg, emil.sjoberg@norrtalje.se, 0176283329

Facklig representant Vision

Jessica Eisenring, jessica.eisenring@norrtalje.se, 0176-747 07

Facklig representant kommunal

Hans Svenberg, hans.svenberg@norrtalje.se, 0176283339

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten