Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Kommunikatör till Kommunikationsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Hej kommunikatörskollega!

 

Jag heter David och är personen som kommer att lämna min stol ledig till dig. Jag ska börja arbeta med rekryteringsfrågor på en annan enhet och mitt första uppdrag är att skriva denna platsannons. I normala fall hade du kanske mötts av en traditionell platsannons som radat upp ord och meningar du hört alldeles för ofta. Men jag tänker ta tillfället i akt att göra något personligare. 

 

Idag är kommunikatörens roll i offentligheten till viss del ifrågasatt. Och det är bra. Om du, precis som jag och mina kollegor, tror på demokratin förstår du vikten av att kunna bli ifrågasatt. Och du förstår också hur otroligt viktigt det har blivit att tala direkt från hjärtat utan att gömma sig bland komplicerade formuleringar och undvikande svar.

 

Vikten av att förstå att du är till för demokratin och våra invånare kan inte underskattas för att vara en bra kommunikatör hos oss. Att dessutom ha modet och lusten att presentera egna galna kommunikationsidéer är viktigt, eftersom du kommer tillåtas ta ut svängarna i dina arbetsuppgifter.

 

Jag ska dock inte skönmåla verkligheten för dig. Det finns otroligt mycket att göra här och det finns dagar som är stressiga. Men om det inte fanns mycket att berätta tror jag det enbart skulle bevisa att något inte är som det ska. I en kommun som växer och utvecklas så det knakar ska det finnas mycket att göra för en kommunikatör.

 

Så om du är en utbildad och erfaren kommunikatör, brinner för en inkluderande demokrati och vill förena allt detta med möjlighet till kreativ kommunikation på riktigt – då hoppas jag att du nu förstår att allt detta är möjligt på kommunikationsavdelningen i Norrtälje kommun. 

 

Vi kommer inte vänta med att börja intervjua personer, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

 

Ha det gott!

 

Kunskaper vi söker

Klicka här för att titta på filmen som berättar mer om de kunskaper och kompetenser vi söker.

Publicerat:

2019-11-28

Sista ansökningsdag:

2019-12-09

Typ:

Kultur, Media, Design

Tjänst:

Kommunikatör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Gruppchef

Karin Klarström, karin.klarstrom@norrtalje.se, 0176-746 99

Kommunikatör

David Wallner, david.Wallner@norrtalje.se, 0176-74751

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

DIK

Eva Rosén-Lundqvist, eva.rosen-lundqvist@norrtalje.se, 0176-719 17

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten