Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kom och undervisa i SO på Roslagsskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Kom och undervisa i SO på Roslagsskolan

 

Om tjänsten

Vi behöver dig, engagerade och kompetenta SO-lärare, till åk 7-9 på Roslagsskolan.

 

Arbetsbeskrivning

Här får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring undervisning och lärande. Du arbetar i arbetslag och samarbetar med kollegor inom dina egna ämnen och i övrig ämnesövergripande undervisning. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt arbetssätt och jobbar ofta i tematisk form. I tjänsten ingår även ansvar för eleverna i arbetslaget och specifikt för mentorseleverna. Hos oss änvänder vi oss av modern teknik som ett självklart val i  rollen som pedagog och vi använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Vi är intresserade av och följer  forskning samt utveckling och för in detta i vår undervisning. 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med inriktning grundskolans senare år med behörighet att undervisa i SO-ämnen. Du har en lärarlegitimation som styrker din behörighet. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du har förmåga och erfarenhet av att bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Du bidrar till ett positivt klimat och skapar goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är kunnig inom IKT och ser det som en självklar dela av undervisningen.

Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som i skrift för att lyckas med uppdraget.

 

Om arbetsplatsen

 Roslagsskolan är belägen i centrala Norrtälje och vilket ger varierande lärandemöjligheter genom närheten till företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 600 elever i åk 7-9 fördelade på fyra arbetslag. Här arbetar drygt 60 engagerade medarbetare varav närmare 50 är pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. I Norrtälje kommun har alla elever i åk 7-9 liksom pedagogerna tillgång till egen läsplatta/dator. Vi deltar i lärarstuderandes utbildning, VFU. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. Våra ledord är förhållningssätt, professionalitet och uppdraget.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-18

Sista ansökningsdag:

2019-11-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Anne-Kristine Forslund Julén, anne-kristine.forslund-julen@norrtalje.se

Rektor Roslagsskolan

Ann-Katrin Hegart, ann-katrin.hegart@norrtalje.se, 0176-71430

Lärarnas riksförbund

Anna Mattsson, anna.mattsson@norrtalje.se

Facklig företrädare, Lärarförbundet

Petra Jansson, petra.jansson2@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten