Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Köksledare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Köksledare till Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

Vill du arbeta i centrala Norrtälje och är en god ledare, sök dig till oss!

Vi söker dig som vill arbeta med att laga mat från grunden, inspirera till goda matvanor och bidra med nytänkande.
Vi erbjuder arbete i ett härligt team som brinner för att skapa fantastiska måltider.

 

Arbetsbeskrivning

Leda och fördela det löpande arbetet samt själv arbeta i köket tillsammans med kollegor. Du är en del i tillagningen av maten som lagas med god insikt och kunskap i kökets alla områden inklusive specialkost . Verksamhetens mål är att arbeta klimatsmart med respekt för råvaran. Du gillar att arbeta i team där allas arbete är lika viktigt och ser till att flödet samt logistiken fungerar optimalt. Planering i god tid är viktigt för att gästens och teamets dag ska fungera på bästa sätt. Du är i huvudsak med i kökets alla arbetsuppgifter samt hanterar administrativt arbete med beställningar och liknande uppgifter.

 

Kvalifikationer

Utbildad kock med erfarenhet av att leda och fördela arbete är krav för den här tjänsten. Du gillar att arbeta i ett större team och är lyhörd för andras idéer och erfarenhet. Du är tydlig i ditt ledarskap och arbetar för allas lika värde. Du har grundläggande kunskaper inom data, digitala verktyg och system. Du hanterar obehindrat svenska språket i tal och skrift.

 

Om arbetsplatsen

Rodengymnasiet ligger centralt i Norrtälje med 1250 elever och har Måltidsverksamhetens största kök. Det tillagas 2300 portioner dagligen då köket även levererar till andra närliggande skolor samt förskolor. På plats finns ett team på 15 personer fördelat på kök, matsalar samt Caféverksamhet.

 

Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-29

Sista ansökningsdag:

2019-11-19

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Kock

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef måltidsverksamheten

Calmar Österman, calmar.osterman@norrtalje.se, 0176-74667

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten