Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Köksbiträde 50% till Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Köksbiträde 50% till Rådmansö skola

 

Om tjänsten

På Rådmansö skola har du möjligheten att utvecklas tillsammans med duktiga pedagoger i en fantastisk miljö. På skolan går det ca 140 elever i årskurserna F-6 och lokalerna är väl anpassade för verksamhetens ändamål och klassernas storlek. Nu söker vi ett köksbiträde då en ur vår nuvarande personal går i pension i början av 2022.  Tjänsten är förlagd är på 50% fast anställning.  Måltiden är en viktig del i den pedagogiska verksamheten och att den serveras i en trygg miljö. Maten ska vara väl sammansatt, välsmakande och näringsriktig. Vi eftersträvar också variation, matglädje samt bra råvaror utifrån ett kvalitets och miljöperspektiv.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innefattar salladsberedning, hjälpa till med viss matlagning, servering, diskning, städning och diverse förekommande göromål för storkök.

Kvalifikationer

Du har utbildning inom storkök, har erfarenhet av arbete i skolkök, intresse för mat och elever, gärna kunskap om specialkost, hygienutbildning, kreativ och är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta. 

Om arbetsplatsen

Rådmansö skola är en F-6 skola med ca 140 elever. Skolan har funnits i mer än 100 år och ligger i en fantastisk miljö strax utanför Norrtälje. Den omgivande vackra skärgårdsmiljön inbjuder till mycket utevistelse och förutsättningarna för ”utomhuslärande” och fysiska aktiviteter är utmärkta med bland annat egen badstrand. Rådmansö skola ingår i ett rektorsområde tillsammans med Köpmanholm skola och vi är ca 25 pedagoger som arbetar på de båda skolorna. Vi ser kollegialt samarbete som en viktig del för att lyckas och trivas på arbetet.

 

Anställningsform

Deltid 50% tillsvidare

Tillträde datum 1/2-2022

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-11-02

Sista ansökningsdag:

2021-12-18

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Köksbiträde

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Facklig kontaktperson Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-74792

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten