Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kock till Vätö

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kock till Vätö

 

Om tjänsten

Måltiden är viktig för våra elever och vi vill erbjuda god mat i en trevlig miljö. Vår ambition är att gästen skall mötas av en färgsprakande salladsbuffé samt en smakrik huvudrätt lagad från grunden med stort engagemang. På skolan bereds ett 75 tal portioner per dag som serveras i vår matsal på skolan och en del lämnas till förskolan som finns i angränsande lokaler.

Som kock hos oss arbetar du nära våra pedagoger och i tjänsten ingår planering av matsedel och lunchens erbjudande utifrån Barn och Utbildningskontorets riktlinjer för måltider. Här är en länk dit om du vill titta pa den https://www.norrtalje.se/globalassets/barn--skola/riktlinjer-skolmaltider.pdf

 

Arbetsbeskrivning

Som kock hos oss är du driven och intresserad av matlagning från grunden. Du har stor möjlighet att påverka vilken mat som lagas, och vi strävar hela tiden efter att höja kvaliteten och ge våra elever en riktigt bra måltidsupplevelse.
I rollen som kock ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Tillagning i så väl varm- som kallköket med kommunens kostpolicy som grund.
 • Disk och städning av kökets ytor.
 • Arbete i matsal för att servera och möta gästen
 • Beställning av varor
 • Hantering och tillagning av specialkost
 • Egenkontroll

  Har du frågor om kommunens kostpolicy så titta på angiven länk eller kontakta Anna Pedersen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat kockutbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Att ha kunskaper inom specialkost är en merit eftersom det förekommer på våran skola. Du ser en utmaning i att hitta nya lösningar på situationer som uppstår. Vi arbetar i nära samverkan så det är viktigt att du kan vara flexibel och trivs med att arbeta i grupp där utveckling och idéer uppskattas. 

Anställningsform: Vikariat på 80% ev med möjlighet till förlängning.

Tillträde efter överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2021-10-12

Sista ansökningsdag:

2021-11-02

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Kock

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se, 0176-284158

Måltidscontroller Barn- och utbildningskontoret

Anna Pedersen, anna.pedersen@norrtalje.se, 0176-284164

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten