Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kock till Rodenköket.

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kock till Rodenköket.

 

Om tjänsten

Rodengymnasiet söker en ny kollega till vårt kök. Måltiden är viktig för våra elever och vi vill erbjuda god mat i en trevlig miljö. Vår ambition är att gästen skall mötas av en färgsprakande salladsbuffé samt smakrika huvudrätter där mycket är lagat från grunden. Vi har ett stort engagemang i vårt yrke, skolmaten är en viktig del av ungdomarnas skoldag. Vi tillagar ca 2000 portioner per dag varav häften skickas till skolor och förskolor i kommunen och resterande serveras i vår matsal på skolan.

Som kock hos oss arbetar du i ett team där alla delar är viktiga och samarbete är av yttersta vikt. Maten vi lagar utgår utifrån Barn- och Utbildningskontorets riktlinjer för måltider. I Rodenköket arbetar du tillsammans i ett större team av kollegor.

 

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete som kock är du delaktig i:

 • Tillagning i så väl varm- som kallköket
 • Disk och städning av kökets ytor.
 • Arbete i matsal för att servera och möta gästen
 • Beställning av varor
 • Specialkost
 • Egenkontroll

Som kock hos oss är du driven och intresserad av matlagning från grunden. Du har stor möjlighet att påverka vilken mat som lagas, och vi strävar hela tiden efter att höja kvaliteten och ge våra elever en riktigt bra måltidsupplevelse. Du ser en utmaning i att hitta nya lösningar på situationer som uppstår. Vi arbetar i team så det är viktigt att du kan vara flexibel och gillar att arbeta i grupp där utveckling och idéer uppskattas. Du har ett genuint intresse för elevernas matglädje.

 

Utmaningarna

Ingen dag är den andra lik i ett kök av denna storlek, vi ställs ofta inför olika utmaningar där vi som grupp behöver vara flexibla och ofta kvicktänkta. Vissa perioder av dagen kan upplevas som stressiga, då det är många elever som ska bli serverade under en relativt kort period. Här gäller det då att kunna arbeta i teamet och se till att samarbetet fungerar.

Kvalifikationer

 • Adekvat utbildning inom restaurang och livsmedel, skolkök eller erfarenhet vi bedömer likvärdig.
 • Kunskaper inom specialkost är meriterande. 
 • Erfarenhet från större tillagningskök

Som person är du positiv och trygg. Du trivs i mötet med såväl eleverna som andra kollegor på skolan. Du kan jobba självständigt i din roll men är samtidigt en lagspelare med god samarbetsförmåga.

 

Om arbetsplatsen

Rodenköket är en del av Rodengymnasiet som är Norrtälje kommuns största kommunala gymnasieskola. Här finns 14 gymnasieprogram, både högskoleförberedande och yrkesprogram, och drygt 1200 elever och 130 medarbetare. Köket är ett av Norrtäljes största tillagningskök med sina ca 2000 portioner. 

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid 100%, tillsvidareanställning.

Tillträde datum 

Efter överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-07-30

Sista ansökningsdag:

2022-08-30

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Kock

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Fackligt ombud

Sofi Winge, sofi.winge1@norrtalje.se, 0176-47668

Enhetschef Rodenköket

Sanna Selin, sanna.selin@norrtalje.se, 0716-746 68

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten