Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kock till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kock till Hallsta skola

 

Om tjänsten

Hallsta skola söker en ny kollega till vårt tillagningskök. Måltiden är viktig för våra elever och vår mlsättning är att erbjuda god mat i en trevlig mijö. Vår ambition är att gästen ska mötas av en färgsprakande salladsbuffè och smakrika huvudrätter där det mesta är lagat från grunden.

Vi har ett stort engagemang i vårt yrke och vi tillagar ca 800 portioner per dag varav hälften skickas till skolor och förskolor i närheten. Restrerande serveras i vår matsal.

Som kock hos oss arbetar du i ett team där alla delar är viktiga och samarbete är av yttersta vikt. Maten vi lagar utgår från Barn- och Utbildningskontorets riktlinjer för måltider.

 

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete som kock är du delaktig i:

Tillagning i så väl varm- som kallköket

Disk och städning av kökets ytor

Arbete i matsal för att servera och möta gästen

Specialkost

Egenkontroll

Du behöver vara en driven person som har ett intresse av att laga mat fån grunden. Du kommer att få möjlighet att påverka vilken mat som ska lagas, och vår strävan är att hela tiden höja kvaliteten för att ge våra gäster/elever en riktigt bra matupplevelse.

Du ser en utmaning i att hitta nya lösningar på situationer som uppstår och eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du kan vara flexibel och gilla att arbeta i grupp.

 

Utmaningarna

Ingen dag är den andra lik i vårt kök. Vi ställs ofta inför utmaningar där vi som grupp behöver vara flexibla och lösningsfokuserade. Vissa perioder av dagen kan upplevas som stressig, då det är många som ska serveras samtidigt. I de situationerna blir samarbetet viktigt.

 

Kvalifikationer

Adekvat utbildning inom restaurang och livsmedel, skolkök eller erfarenhet vi bedömer likvärdig.

Kunskaper inom specialkost är meriterande

Eerfarenhet av arbete i större tillagningskök

Som person är du positiv och trygg. Du trivs i mötet med såväl eleverna som andra kollegor på skolan. Du kan jobba självständigt i din roll men är samtidigt en lagspelare med god samarbetsförmåga

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9-skola med tillhörande fritids. Vi har goda kommunikationer till och från Norrtälje. Naturen finns utanför knuten. Hos oss går cirka 400 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Hallsta skola, för alla.

Vi tänker: "tillsammans alltid bäst".

 Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Deltid/heltid, tillsvidare, semestertjänst 

Tillträde datum augusti 2022 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-11

Sista ansökningsdag:

2022-06-11

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Kock

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Kock

Catarina Melèn Olsson, catarina.melen-olsson@norrtalje.se, 0175 25723

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 0175-25660

Facklig kontaktperson Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten