Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kock till Bålbroskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kock till Bålbroskolan

Om tjänsten

Bålbroskolan har ett tillagningskök som tillagar frukost, lunch och mellanmål till våra elever som går i förskoleklass till år 3.

Vi har ca 300 elever och personal som serveras lunch i vår matsal, en del av dem äter även frukost och mellanmål hos oss. Vi ser måltiden som en viktig del av elevernas hela dag hos oss, då den ger förutsättningar för att vi ska lyckas med vårt huvuduppdrag- elevernas livslånga lust att lära.

Våra elever behöver dig om du är en person som vill väcka barnens intresse för måltiden, blir lycklig av matlagning och vill inspirera till nya smaker.

Vi söker dig som letar efter ett omväxlande arbete där ni tillsammans i köket gör skillnad varje dag för våra elever. 

Arbetsbeskrivning 

I arbetsuppgifterna ingår matlagning och förberedelser för frukost, lunch och mellanmål. Som en av två kockar i vårt kök är du delaktig i planering, tillagning och inköp utifrån budget samt vanligt förekommande uppgifter i kök tex servering, egenkontrollsansvar, disk och städ. Ni säkerställer att ni varje dag lagar måltider av hög kvalitet och där mycket av maten är miljömedvetet tillagad från grunden.

Ni organiserar och prioriterar arbetet under såväl dagen som året på ett effektivt sätt så köket blir en kreativ plats för goda idéer som snabbt kan bli handling. I teamet ingår även ett måltidsbiträde.

 

Utmaningarna

Arbetet i köket på Bålbroskolan kan under delar av dagen vara mer intensiva än andra och god förmåga att leda sig själva och varandra är en förutsättning. Att säkerställa att alla i teamet gör det som behövs för stunden och prioritera för att skapa möjligheter för elevernas matglädje är önskvärda förmågor för att du och teamet ska trivas på arbetet.

 

Kvalifikationer

Du har minst treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande.

Du har erfarenheter av arbete i storkök eller förskole-skolkök.

Du har goda kunskaper om specialkost

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi vill att du är serviceinriktad och stresstålig samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga, som visar sig i viljan att samarbeta inte bara i köket utan även med våra elever och övrig personal på skolan. Du ska kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du kan och är van vid att hantera officepaket, digitala möten i olika former, planera måltider, sköta beställningar och följa upp ekonomi digitalt.

Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Bålbroskolan ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/polisens-blanketter-442-5-skriv-ut.pdf. Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället.

 

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan!

Vår skola (norrtalje.se) 

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Vi arbetar tillsammans med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans. Skola och fritids arbetar i samma team i samma lokaler för gemensamma elever. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, därutöver ett bibliotek, en musiksal och en matsal som serverar mat från vårt tillagningskök. Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället, vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss. Skolan har ca 270 elever idag varav ca 220 av dem går på fritids. Fritidshemmet är öppet från 06-18 och vi har öppet på alla lov. I köket arbetar 2 kockar heltid och ett ekonomibiträde 50%.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Anställningsform

Heltid, dagtid, 100%

 

Tillträde datum 220801

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-26

Sista ansökningsdag:

2022-05-21

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Kock

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten