Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Klasslärare mellanstadiet till Drottningdal

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Klasslärare mellanstadiet till Drottningdal

 

Om tjänsten

 Drottningdals skola är en F-6 skola med ca 110 elever. Till skolan hör ett fritidshem där ca 80 elever är inskrivna. Vi tänker att "tillsammans är alltid bäst". Vi jobbar tillsammans för att varje elev ska lyckas

 

Arbetsbeskrivning

 I den här tjänsten kommer du att arbeta som klasslärare på mellanstadiet. Din roll innebär såväl planerning som genomförande av undervisning. Med din kompetens och flexibilitet säkerställer du så att elevern får förutsättningar att lära och nå uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där kollegialt lärande är en del i arbetet. Som klasslärare har du även mentorsansvar vilket innebär kontakt och samarbete med såväl eleverna som deras vårdnadshavare. Den här tjänsten är på deltid, 60 %

 

Kvalifikationer

Till den här tjänsten kräver vi att du är legitimerad mellanstadielärare. Du har en god förmåga att vara flexibel i din undervisning och möter eleven utifrån olika behov. Som person ser vi att du drivs av att utveckla såväl andra som dig själv, du vågar prova nya metoder och du är duktig på att samarbeta med andra. Vidare är det också viktigt att du är positiv, nytänkande och strukturerad.   

 

Om arbetsplatsen

 Drottningdals skola ligger i vacker lantlig miljö ca 1,5 mil norr om Norrtälje

 

Tillträde 20190814,

Omfattning deltid 60 %

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-15

Sista ansökningsdag:

2019-05-22

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se, 0176-74158

Facklig representant Lärarförbundet

Birgitta Jernström, britta.jernstrom@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten