Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

KBT-behandlare till öppenvård

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

KBT-behandlare till öppenvård

 

Om tjänsten

Garbo öppenvård är en öppenvård i utveckling, därför söker vi ytterligare behandlare till oss. Öppenvården är en omväxlande och stimulerande arbetsplats för dig som vill jobba med, enligt "socialstyrelsens evidensbaserade metoder för personer med missbruk-och beroende" av alkohol och droger". Den stora glädjen i arbetet är att se personer växa och återta kontrollen över sina liv. Vi arbetar i nya superfina lokaler och som medarbetare erbjuds du arbete i ett lite engagerat team med kontinuerlig handledning och kompetensutveckling samt friskvårdbidrag.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med målgruppen missbruk och beroende samt våld i nära relationer. Vi jobbar utifrån kognitiv betendeterapi och följer socialstyrelsens evidensbaserade metoder i missbruk- och beroendevård. Du känner dig väl bevandrad i MI både som samtalsmetod och förhållningssätt. Du vill jobba både individuellt och i grupp.

 

Kvalifikationer

Socionom, socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidareutbildning i steg 1 KBT är ett krav samt vana att jobba med MI som samtalsmetod. Flerårig erfarenhet att jobba med missbruk och beroende ett krav. Körkort är ett krav samt utdrag från belastningsregistret.

 

Meriterande utbildning i CRA och "våld i nära relationer". Vi lägger stor vikt vid normkritiskt tänkande, kreativitet och personlig lämplighet 

 

Om arbetsplatsen

Öppenvården är en del av avdelningen för missbruk- och beroende vid socialkontoret i Norrtälje kommun. Vi vänder oss till alla personer från 20 år. Avdelningen består av två arbetsgrupper med en gemensam avdelningschef. Dels öppenvården Garbo bestående av en enhetschef och 4 behandlare. Dels utredningsgrupp bestående av en enhetschef och 5 socialsekreterare som utreder vårdbehov enligt SoL och LVM samt 3 personer som bedriver Café Grindstugan. Vi har gemensamma arbetsträffar och planeringsdagar.

 

Anställningsform: Två tillsvidaretjänster, en 100% och en 50%.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-05

Sista ansökningsdag:

2020-10-25

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

enhetschef

Susanne Lindström, susanne.lindstrom@norrtalje.se, 0176-71027

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten