Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

IT- samordnare till drift och service på Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

IT- samordnare till drift och service på Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

 

I tjänsten som IT-samordnare kommer du att administrera och arbeta med skolövergripande frågor inom informations- och kommunikationsteknologi såsom kvalitetssäkring, utveckling och utbildning. Området innefattar support inom drift och service (IT/vaktmästeri). Du behöver vara pedagogisk och kunna kommunicera lösningar både muntligt och skriftligt. För denna roll krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då du kan behöva att både läsa och att skriva instruktioner samt administrera och dokumentera i olika IT-miljöer. Oavsett om du är självlärd eller har en utbildning inom IT-området, så tror vi att du har ett brinnande intresse för datorer, nätverk, IT-utrustning och mjukvara. Det är meriterande om du har kunskap om de plattformar som Norrtälje kommun använder.
Idag arbetar vi med Unikum som lärplattform och Microsoft Office 365 som kommunikationssystem. Tjänsten är nyutformad och det finns möjlighet att påverka innehållet efter din profil och kompetens och den kan med fördel kombineras med arbetslagsledande uppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

 

  • Ansvarig för support samt drift och service av exempelvis Unikum och Office 365 samt underhåll av våra IT-enheter.
  • Att leda och att organisera utvecklingsområden inom IT-teknik för all personal och elever på Rodengymnasiet.
  • Att initiera och att genomföra beslut inom IT-teknik som fattats på enhetsnivå och kommunal nivå och att vara rektorer behjälpliga att implementera dem.
  • Ansvarig för avtalsfrågor och utbildningsfrågor inom IT området utifrån Rodengymnasiets verksamhetsområde.
  • Arbeta med budgetfrågor inom IT, drift och service. 

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inoom området IT, pedagogik, teknik eller annan utbildning som bedöms relevant för uppdraget. Du behöver även ha erfarenhet av arbete med drift och underhåll av arbetsplatsutrustning i IT-miljöer. Du bör ha erfarenhet av ärendehantering samt vana att hantera Microsoft Office och Windowsmiljöer. Det är önskvärt om du har erfarenhet av och förmåga att med flexibilitet lokalisera och att åtgärda fel samt kunna ge förslag till lösningar för att minimera problem för skolans elever och medarbetare.

Vi ser att du är en person som gillar att lösa problem och är självgående i ditt arbete. Vi söker en person som får saker gjorda men samtidigt är ordningsam och strukturerad med ett intresse att leda och utveckla Rodengymnasiets IT, drift och service. Du har god samarbetsförmåga, tycker om att hjälpa människor och delar gärna med dig av din kunskap till dina medarbetare och skolans elever. Du gillar utvecklingsuppdrag där du skapar förutsättningar i organisationen för kollegahandledning och du har förmåga att samarbeta med lärargrupper och elevgrupper.

 

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever och personal. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever och medarbetare att utvecklas mot högre höjder. Gillar du att jobba i team kring en central administration och skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga medarbetare så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!  

 

Tillträde 190901

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-12

Sista ansökningsdag:

2019-06-24

Typ:

Data/IT

Tjänst:

Systemadministratör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Facklig representant Vision

Niclas Söderbom Gräns, nicklas.soderblom.grans@norrtalje.se, 0176-71143

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Programrektor

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson2@norrtalje.se, 0176-717 91

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten