Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Idrottslärare till grundsärskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Idrottslärare till grundsärskolan

 

Om tjänsten

Norrtälje grundsärskola, NGS, behöver en idrottslärare med förmåga att entuiasmera och skapa nyfikenhet för all typ av idrott, träning och god kosthållning. Våra elever behöver få känna på alla de möjligheter, och glädje, som träning i alla dess former kan ge. Om du är rätt person kan vi tillsammans vidmakthålla eller skapa ett långvarigt positivt förhållande till ett aktivt liv oavsett funktionsnedsättning.

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten omfattar undervisning i ämnet Idrott och Hälsa och ämnesområdet Motorik med elever tillhörande grundsärskolans samtliga årskurser.

 

Utmaningarna

Våra elever kan ha ett brinnande intresse för en viss form av idrottsutövning och något svalare för en del andra inslag som ingår i grundsärskolans läroplan. Vårt jobb är att förstärka aktuellt intresse och skapa nya inom hela spektrat av motion, kost och idrott. Detta kan vara en svårighet; att få eleven att våga utmana sig själv med utökad självkänsla. Det ställer stora krav på dig som idrottslärare och är du villig att ta dig an utmaningarna är du rätt person för jobbet.

 

Kvalifikationer

Du måste vara utbildad idrottslärare och ha erfarenhet av målgruppen och de styrdokument vi har att förhålla oss till. Din fantasi, lyhördhet och flexibiltet, parat med gott ledarskap, kommer att sättas på prov. Du må därvidlag äga stort mått av tålamod och förmåga att både tänka om och att vara uthållig. Låter det svårt? Javisst, men eleverna är snabba på att ge återkoppling och du får direkt besked om att du är på rätt väg.

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje grundsärskola delar lokaler med Norrgärdsskolan Norra och vi har i dagsläget ca 60 elever. Förutom lärare består vår personalgrupp av resursassistenter fördelade på olika arbetslag. Fördelningen ser olika ut beroende på elevernas behov av stöd och gruppstorlek. Som idrottslärare har du alltid stöd av våra kompetenta assistenter som gör sitt yttersta för att du och eleverna ska lyckas och känna största möjliga trygghet. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Tjänsten är på heltid.

Tillträde 9/8 eller efter överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2022-05-04

Sista ansökningsdag:

2022-06-04

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Idrottslärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Bo Pettersson, bo.pettersson3@norrtalje.se, 0176 747 62

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten