Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Idrottslärare till Edsbro

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Idrottslärare till Edsbro

 

Om tjänsten

Edsbro skola söker lärare i idrott och hälsa för undervisning i årskurserna 1-6. Skolan ligger mitt i samhället Edsbro med ca 60 elever. Välkommen att arbeta med oss och fortsätta utveckla undervisningen i idrott och hälsa!

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är på 25% fördelat på två dagar i veckan. Vi ser rörelse och hälsa som en viktig förutsättning för lärande. Som lärare i idrott har du möjlighet att få elever att upptäcka glädjen i att röra sig och ta hand om sin kropp. Du ingår i skolans arbetslag och bidrar i skolans utvecklingsarbete för utökad måluppfyllelse och trygghet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet eller erfarenhet att undervisa elever i idrott och hälsa. Du ansvarar för planering, genomförande och dokumentation av undervisningen. Du är en positiv person som är nyfiken på barn lärande och förmåga att motivera och utmana elever.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att udner visa i Idrott och hälsa.

 

Om arbetsplatsen

Edsbro skola ligger mitt i samhället med närhet till naturen och fina miljöer. Här finns stora möjligheter till utevistelse. Vi är en f-6 skola med tillhörande fritidshem och ca 60 barn. Välkommen till oss!

 

Tillträde 14 augusti 2019.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-11

Sista ansökningsdag:

2019-07-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

representatn för Lärarförbundet

Emelie Eriksson, emelie.eriksson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten