Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Idrottslärare åk 4-6 till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Idrottslärare åk 4-6 till Grindskolan

 

Om tjänsten

 Vi söker dig som är en driven person med positivt förhållningssätt och delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat. Du har också en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. I ditt vardagliga arbete har du också förmåga att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du arbetar med ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande och pedagogisk planering. Du kommer vara med och leda, driva och motivera dina elever så att ett lärande och ett nyfiket klimat uppstår. Det är viktigt att du håller en hög kvalité för att skapa förståelse för vikten av fysiska aktiviteter och en hälsosam livsstil. Det ska vara roligt med idrott!

 

Arbetsbeskrivning

 Dina arbetsuppgifter består i att undervisa i ämnet idrott åk 4-6 med tillhörande planering och bedömning. Som lärare planerar du din undervisning men också ämnesövergripande tillsammans med kollegor. I din bedömning dokumenterar du elevernas framsteg och arbetar med formativ bedömning.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som har legitimation och behörighet att undervisa elever i mellanstadiet. Vi ser också att du som söker har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete. Det är viktigt att du är trygg och stabil då du är en viktig vuxen för eleverna. Du kan skilja på det personliga och det professionella i dina möten med andra. Du gillar att komma med idéer som du gärna omsätter i praktiken vilket bidrar till ett gott resultat. Du agerar självständigt utifrån vision, mål och policy. I rollen är det viktigt att du kan vara en god lyssnare och att du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Om arbetsplatsen

 Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

 

Tillträde 2020-01-07

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-21

Sista ansökningsdag:

2019-12-12

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 0739623472

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten