Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Idrottslärare åk 1-6 till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Idrottslärare åk 1-6 till Grindskolan

 

Om tjänsten

Ditt arbete som lärare på grindskolan innebär att inspirera och motivera eleverna att nå kunskapsmålen i ämnet idrott och hälsa. Du får eleverna att utvecklas som individer och att de känner att skolan ger en känsla av sammanhang. Du har en god pedagogisk förmåga och vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv med en positiv elevsyn. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

 

Arbetsbeskrivning

Du undervisar åk 1-6 i idrott och hälsa, samt anpassar undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Du ser värdet av ett kollegialt lärande och tar din del av ansvaret för ett fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Du har mod att tänka nytt och du ser digitala verktyg som möjligheter till bättre resultat. Vi arbetar i arbetslag, där var och en i alla avseenden ska vara föredömen för eleverna och ha goda relationer med vårdnadshavarna. 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk 1-6. Vi ser att du som söker har en god förmåga att skapa engagemang och rörelseglädje hos eleverna. Ditt positiva förhållningssätt syns tydligt genom ditt sätt att arbeta och möta människor. Eftersom samarbete är en viktig del i verksamheten så behöver du trivas med att arbeta för att skapa och bibehålla goda relationer samt ha en god kommunikativ förmåga.    

 

Om arbetsplatsen

Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

 

Anställningsform

100% tillvidaretjänst. Ferieanställning

Tillträde datum 210107

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-15

Sista ansökningsdag:

2020-11-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 017671415

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten