Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

HR-strateg med inriktning mot ledar- och medarbetarutveckling

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

HR-strateg med inriktning mot ledar- och medarbetarutveckling

  

Vill du vara med på Norrtäljes kommuns spännande resa mot att skapa en HR-funktion som stödjer verksamheten och säkerställer att vi står stadigt rustande för både nuvarande och framtida utmaningar inom HR-området? I syfte att förverkliga detta organiserar vi nu om oss och fyller på med flera nya medarbetare. Vi söker dig som brinner för ett utvecklingsorienterat och modernt HR-arbete och som vill vara med och göra skillnad!

Har du erfarenhet av HR-arbete med fokus på ledar- och medarbetarutveckling? Då kan denna tjänst vara något för dig!

 

Ditt arbete som HR-strateg

HR-avdelningen på Norrtälje kommun är en stabsfunktion som organisatoriskt tillhör Kommunstyrelsekontoret. Avdelningen samordnar arbetsgivaransvaret och har en rådgivande, utvecklande och stödjande samt i vissa delar styrande funktion till förvaltningarna i frågor som rör personalen. Avdelningen ansvarar för att ta fram policys och riktlinjer inom personalområdet som tillämpas i hela kommunorganisationen. Du kommer att tillhöra en grupp om tre HR-strateger och du rapporterar till Norrtälje kommuns HR-chef. HR-organisationen innefattar också HR-administration samt HR-partners som stöttar kommunens olika förvaltningar och koncernbolag.

I denna roll som HR-strateg har du ett kommunövergripande ansvar för specialistområde ledar- och medarbetarutveckling. Mer specifikt innefattar detta att du bland annat arbetar med kommunens ledarutvecklings- och talangprogram, chefs- och medarbetarintroduktion, medarbetarprogram med mera. I rollen ingår att samordna arbetet, analysera och ta fram koncernövergripande aktiviteter som sedan genomförs/implementeras i nära samarbete med HR-partners. Du ansvarar också för utveckling, utvärdering och uppföljning inom området i syfte att Norrtälje kommun ska nå sina mål, prioriteringar och vision.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du följer och är väl insatt i utvecklingen av dina ansvarsområden samt att du har förmåga att analysera ny information och omsätta den till operativa aktiviteter. Kontaktytorna är många och för att bli lyckosam samverkar du med HR-partners, chefer och andra personer i verksamheten.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen, HR/beteendevetenskap eller motsvarande. Därtill har du flerårig kvalificerad erfarenhet från HR-arbete, med särskilt fokus på ledar- och medarbetarutveckling, vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha haft uppdrag som chef och ledare. Du har erfarenhet av hela processen från analys till genomförande och utvärdering. Vidare ser vi att du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Som person tar du självständigt ansvar för och driver frågor på ett lösningsorienterat sätt med fokus på att skapa goda resultat. Du har mycket god förmåga att bygga förtroendefulla relationer och att samarbeta i olika konstellationer. Slutligen är du en god organisatör med struktur och förmåga att se helheten och att prioritera efter detta. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Vad kan Norrtälje kommun erbjuda dig?

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde. Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö, där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

 

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar Norrtälje kommun med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av ansvariga rekryteringskonsulter Therese Thunström, therese.thunstrom@se.experis.com, 08-452 33 72 eller Malin Magnusson, malin.magnusson@se.experis.com, 08-736 28 47. Du söker tjänsten via ansökningslänken där du bifogar CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande och det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Facklig representant är Kenneth Andersson, Vision, telefon 0176-716 50.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker via Experis länk nedan:

Experis HR- Strateg med inriktning mot ledar- och medarbetarutveckling

 

 

Publicerat:

2018-12-03

Sista ansökningsdag:

2018-12-28

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Personal/HR

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten