Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

HR-partner till Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

  

Vill du vara med på Norrtäljes kommuns spännande resa mot att skapa en HR-funktion som verkligen stödjer verksamheten och säkerställer att vi står stadigt rustande för både nuvarande och framtida utmaningar inom HR-området? I syfte att förverkliga detta organiserar vi nu om oss och fyller på med flera nya medarbetare. Vi söker dig som brinner för ett utvecklingsorienterat och modernt HR-arbete och som vill vara med och göra skillnad!

Har du erfarenhet av brett HR-arbete och trivs i en konsultativ och verksamhetsnära roll? Då kan denna tjänst vara något för dig! Barn och utbildningskontoret på Norrtälje kommun söker nu två HR-partners som vill göra förvaltningens chefer ännu bättre i sin arbetsgivarroll.

 

Ditt arbete som HR-partner

I rollen som HR-partner för Barn- och utbildningskontoret får du möjlighet till ett brett och omfattande uppdrag inom Norrtäljes mycket viktiga barn- och utbildningsverksamhet.

Du kommer att arbeta operativt med verksamhetsnära personalfrågor och stödja förvaltningens chefer i deras verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar. Rollen omfattar arbete med rekrytering, omställning, arbetsmiljö, rehab, vissa förhandlingar samt praktiskt löneöversynsarbete. I rollen ligger exempelvis införande av heltid som norm, tillsättande extratjänster samt sommarjobb.

Du håller dig uppdaterad inom ditt område genom omvärldsbevakning och kompetensutveckling, liksom genom att ingå i olika nätverk. Kontaktytorna är många och för att bli lyckosam samverkar du med HR-strateger, chefer och andra personer i verksamheten.

Din närmaste chef är HR-ansvarig för Barn och utbildningskontoret. Tillsammans med förvaltningens övergripande HR-ansvarig och ytterligare en HR-partner på förvaltningen bidrar du utifrån ett HR-perspektiv till att verksamheten når sina mål och samtidigt lever upp till kommunens värdegrund och personalpolitik.

I denna roll som HR-partner arbetar du inom Barn och utbildningskontoret, som är ett gemensamt kontor för barnomsorg, grundskola, gymnasie- och vuxenutbildning i Norrtälje kommun. Organisatoriskt tillhör du Barn- och utbildningskontoret och du driver HR-arbetet i nära samarbete med Norrtäljes kommuns centrala HR-avdelning vilken är en stabsfunktion som organisatoriskt tillhör Kommunstyrelsekontoret. HR-avdelningen samordnar arbetsgivaransvaret och har en rådgivande, utvecklande och stödjande samt i vissa delar styrande funktion till förvaltningarna i frågor som rör personalen. Avdelningen ansvarar för att ta fram policys och riktlinjer inom personalområdet som tillämpas i hela kommunorganisationen, som HR-partner ansvarar du för att implementera och följa upp policys och riktlinjer.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen, HR/beteendevetenskap eller motsvarande. Därtill har du flerårig erfarenhet av brett och självständigt arbete på en HR-avdelning med vana att arbeta konsultativt. Erfarenhet från en politiskt styrd verksamhet är meriterande.

 

Som person är du lyhörd och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Resultatinriktning, ansvarstagande och samarbetsförmåga är viktigt i rollen, liksom förmåga att kunna driva frågor på ett lösningsorienterat sätt. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Slutligen är du en god organisatör med struktur och förmåga att se helheten och att prioritera efter detta. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

 

Vad kan Norrtälje kommun erbjuda dig?

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde. Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö, där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

 

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar Norrtälje kommun med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av ansvariga rekryteringskonsulter Therese Thunström, therese.thunstrom@se.experis.com, 08-452 33 72 eller Malin Magnusson, malin.magnusson@se.experis.com, 08-736 28 47. Du söker tjänsten via ansökningslänken där du bifogar CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande och det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Facklig representant är Kenneth Andersson, Vision, telefon 0176-716 50.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker via länken nedan:

Experis HR- Partner

Publicerat:

2018-11-28

Sista ansökningsdag:

2018-12-28

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Personal/HR

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten