Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

HR-partner till HR-avdelningen vid Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

HR-partner till HR-avdelningen vid Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

Vi söker vi dig som vill arbeta i en bred, utvecklande och spännande HR-roll tillsammans med oss. Du trivs i en generalistroll och kommer fungera som en drivande, stödjande och coachande resurs. Du ger stöd till cheferna i alla förekommande HR-frågor, såsom rekrytering, arbetsrätt- och samverkan, löneöversyn, arbetsmiljö samt rehabilitering. Rollen som HR-partner kräver att du känner dig bekväm med att arbeta konsultativt och verksamhetsnära och står stadigt i svåra situationer. 

 

Arbetsbeskrivning

Du ger stöd till cheferna i alla förekommande HR-frågor, såsom rekrytering, arbetsrätt- och samverkan, löneöversyn, arbetsmiljö samt rehabilitering. Rollen som HR-partner kräver att du känner dig bekväm med att arbeta konsultativt och verksamhetsnära och står stadigt i svåra situationer. 

 

Kvalifikationer

Som person har du ett stort engagemang med ett tydligt arbetsgivarperspektiv och för dig är det en självklarhet att ge en god service till våra chefer, stöd till våra medarbetare och har en god samverkan med våra fackliga parter. Du är lyhörd, strukturerad och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är en självgående person med hög integritet som tycker om att samarbeta och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl såväl muntligt som skriftligt.

Erfarenhet och utbildning som krävs för tjänsten:

  • relevant akademisk examen, HR/beteendevetenskap eller motsvarande
  • minst 5 års erfarenhet av brett kvalificerat HR-arbete
  • praktisk erfarenhet av arbetsrätt, kollektivavtalstolkning och förhandling
  • gedigen erfarenhet av att arbeta med såväl strategiskt utvecklande med arbetsmiljöfrågor som med praktiskt stöd till våra chefer i arbetsmiljöfrågor.

Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån kommunal verksamhet. 

 

Om arbetsplatsen

På Norrtälje kommuns HR-avdelning är vi idag 8 kollegor som samarbetar för att ge stöd åt chefer och medarbetare på bästa sätt med vår profession och expertis. Vårt uppdrag är att dagligen ge stöd inom olika frågor som rör HR samt att arbeta strategiskt för att underlätta, utveckla och smidiggöra verksamheternas dagliga arbete.

 

Annonsen avser en tillsvidareanställning samt ett vikariat (ca 12-18 månader).

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-05-06

Sista ansökningsdag:

2021-05-16

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Personal/HR

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

HR-direktör (interim) och rekryterande chef

Pär Welander, per.Welander@norrtalje.se

Fförhandlingschef

Åse Almerström, ase.almerström@norrtalje.se

HR-partner

Emma Olsson, emma.olsson@norrtalje.se

HR-partner

Maria Harg, maria.harg@norrtalje.se

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Facklig representant Ledarna

Carin Dahlqvist, carin.dahlqvist@norrtalje.se, 0709929788

Skolledarförbundet

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten