Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Högstadielärare till Långsjöskolan, Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Högstadielärare till Långsjöskolan, Rimbo

 

Om tjänsten

Om du vill arbeta på en skola som drivs av nyfikna och engagerade lärare så skall du söka till oss på Långsjöskolan. Vi är en väl fungerande skola där lärares vilja att skapa det bästa för eleverna syns. Du blir en del av högstadiets team där du ansvarar för undervisning samt är mentor.

 

Arbetsbeskrivning

Du planerar, undervisar, dokumenterar, föjer upp och utvärderar i ditt/dina ämnen. Du engagerar, entuisuasmerar och utmanar eleverna att utvecklas på bästa sätt utifrån deras förutsättningar. Du är en aktiv deltagare i det kollegiala utbytet och lärandet.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare åk 7-9.  Välkommen att söka du som har idrott och/eller spanska i kombination med annat ämne. Som person är du självständig men ser samarbete som en framgångsfaktor. Du är generös, lyhörd, trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du är väl grundad i de styrdokument som regelerar lärarens arbete och är uppdaterad inom forskningsområden som är relevanta för ditt arbete.

 

Om arbetsplatsen

Långsjöskolan är indelad i arbetslag och årskursteam som leds av teamledare. För närvarande är skolan en F-9 skola med dryga 650 elever, men vid årsskiftet delas skolan till två, en f—3 skola och en 4-9 skola. På Långsjöskolan finns även en resursklass riktad mot elever i åk 7-9.

 

Tillträde enligt överenskommelse.  Vi söker 1-2 nya medarbetare. Tjänsterna är tillsvidare, 50-100% beroende på berhörigheter.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-09-11

Sista ansökningsdag:

2019-10-11

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten