Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Högstadielärare till Långsjöskolan i Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Högstadielärare till Långsjöskolan i Rimbo

 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som lärare undervisar du elever i åk 7-9. Du ingår i ämnesteam och i arbetslaget för åk 7-9. Du har mentorskap för elever där du bland annat är ansvarig för att genomföra utvecklingssamtal samt stötta eleverna genom deras skolgång. 

Samarbete med lärare och personal på hela skolan. Kontakt och samarbete med elever och vårdnadshavare.  

Kvalifikationer

Vi söker behöriga och legitimerade lärare i matematik, SO, NO, teknik och spanska. Vi ser gärna att du är behörig i flera ämnen. 

Du har ett starkt  engagemang för att stötta eleverna i deras lärande framåt. Du har ett driv att ständigt vilja utveckla och förbättra din egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet med elevens bästa i fokus.

Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet, en god förebild och en bra ledargestalt. Du vet att det är din yrkesskicklighet som är en avgörande faktor för elevernas lärande - du skapar nyfikna, lärande individer. Du har en bred pedagogisk repertoar där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare är avgörande

Behörig lärare med examen och lärarlegitimation. 

Erfarenhet av att undervisa. 

Erfarenhet av att undervisa elever i behov av stöd. 

God förmåga att planera, genomföra och utvärdera undervisning. 

God samarbetsförmåga.

Ett genuint intresse av att inspirera elever till att lära. 

Erfarenhet av mentorsarbete.

 

Om arbetsplatsen

Vi är viktiga och vi gör skillnad.

Långsjöskolan är en mellan- & högstadieskola i Rimbo med ca 450 elever. Vi är en skola i förändring som erbjuder arbete i ett proffsigt och engagerat gäng. Skolans utvecklingsområden det här läsåret är trygghet, studiero och ökade kunskaper. Tillsammans hittar vi nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg skolmiljö och bra studiero. Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. 

Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag och skolledningen består av en rektor och en biträdande rektorer samt en pedagogisk ledningsgrupp som utgörs av rektorer och teamledare. Skolan har ett trygghetsteam samt engagerade elevråd som tillsammans arbetar för en god arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen. Tillsammans med skolans lärarassistenter satsar vi särskilt på att höja elevernas närvaro.

I rektorsområdet ingår även landsbygdsskolan i Rånäs med ca 50 elever i åk f-6.

Skolorna har var sitt elevhälsoteam bestående av elevhälsosamordnare, skolsköterska speciallärare, kurator och skolpsykolog. Vi har en välutbyggd infrastruktur för IKT och digitala verktyg. Alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer/smartboards. Alla elever i åk 4-9 har en egen Ipad. Skolan har ett eget skolkök och maten lagas på plats.

 

 

Anställningsform

Heltid. Fast anställning, ferietjänst. 

Tillträde 

Augusti 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-04-07

Sista ansökningsdag:

2021-05-07

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0175-74041

Bitr. rektor Långsjöskolan

Johan Eskhult, johan.eskhult@norrtalje.se, 0175-73960

Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Lärarförbundet

Katja Joulak, katja.joulak@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten