Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Högstadielärare i svenska och SO

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Högstadielärare i svenska och SO

 

Om tjänsten

 Långsjöskolan är en skola i förändring som erbjuder arbete i ett proffsigt och engagerat gäng. Skolans utvecklingsområden det här läsåret är trygghet, studiero och ökade kunskaper. Tillsammans hittar vi nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg skolmiljö och bra studiero. Vi hjälper varandra, vi stöttar varandra och vi utmanar varandra.

 

Arbetsbeskrivning

 Undervisning i åk 7-9, främst SO i åk 7. Mentorskap i åk 7 samt kollegialt arbete med andra lärare i hela arbetslaget.

 

Kvalifikationer

 Gärna behörig, legitimerad lärare inom Sv, SVA och så bred behörighet som möjligt i SO. Stresstålig, kreativ och flexibel. Erfarenhet av mentorskap och kontakter med vårdnadshavare. Vurmar för pedagogiska utmaningar och bildning. Erfarenhet av högstadiet premieras.

 

Om arbetsplatsen

 Långsjöskolan är en f-9 skola i Rimbo tätort med ca 650 elever, ca 200 barn inskrivna på fritids och ca 90 medarbetare. Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag från och skolledningen består av en rektor och två biträdande rektorer samt tre pedagogiska ledningsgrupper (f-3/fritids, 4-6 och 7-9 ) som utgörs av rektorer och teamledare. I rektorsområdet ingår även landsbygdsskolan i Rånäs och tillsammans med ett annat rektorsområde utgör vi Norrtälje kommuns västra skoldistrikt. Skolan har ett elevhälsoteam bestående av elevhälsosamordnare (specialpedagog), skolsköterskor, speciallärare, kuratorer, syv och skolpsykolog. Vi har en välutbyggd infrastruktur för IKT och digitala verktyg. Alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer/smartboards. Åk 7-9 använder datorer/ i-Pads 1-1 medan åk f-6 använder i-Pads. Skolan har ett eget skolkök och maten lagas på plats.

 

Tillträde senast Januari 2020, men gärna tidigare om möjligt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-30

Sista ansökningsdag:

2019-11-30

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten