Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Hem- och konsumentkunskapslärare till Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Hem- och konsumentkunskapslärare till Rimbo

 

Om tjänsten

Norrtälje kommun erbjuder trygga och utmanade lärmiljöer där elevens kunskapsutveckling är i fokus. Här vågar vi lite mer - det ger lustfyllt och nutida lärande - för både våra elever och pedagoger. För att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla barn och elever satsar Norrtälje kommun på att vara en NPF-säker skolkommun 2025. Våra skolor ska ligga i framkant inom det digitalal och har programmering på schemat från hösten 2018

 

Arbetsbeskrivning

Som hem- och konsumentkunskapslärare i Rimbo kommer du att arbeta med undervisning för elever i åk. 6-9. Du kommer att följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och arbetslagets arbete på egen hand och tillsammans med arbetslaget. I tjänsten ingår även mentorsansvar samt nära samarbete och utveckling av verksamheten tillsammans med arbetslaget/organisationen. På vår skola använder vi IKT och digitala verktyg som naturliga hjälpmedel i undervisningen och elevernas lärande.  

 

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap som är engagerad med en vilja och driv att ständigt utvecklas och förbättra sin undervisning. Du motiveras av att utvecklas och utveckla andra, det är en självklarhet för dig att växa tillsammans med arbetslaget och organisationens verksamhet för att öka utbildningskvalitén för alla elever. Du förväntas att vara en tydlig ledare i klassrummet och ha förståelse för att du som lärare är en av de enskilt viktigaste faktorerna för att eleverna ska lyckas i sitt lärande. Du har en bred pedagogisk kompetens där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare i andra yrkeskategorier i arbetslaget och mellan arbetslagen är avgörande.  

 

Om arbetsplatsen

Långsjöskolan är en av Norrtälje kommuns största skolor, belägen i det mysiga lilla samhället Rimbo. Genom en individanpassad undervisning främjar skolan elevernas lärande och lägger därmed grunden till ett livslångt lärande. På Långsjöskolan får alla möjlighet att växa och ges rättighet att nå kunskapskraven

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-04-16

Sista ansökningsdag:

2019-05-09

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

t.f Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Biträdande Rektor

Cecilia Evans, Cecilia.evans@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten