Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Handledare till Arbetsmarknadscenter

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Handledare till Arbetsmarknadscenter

 

Om tjänsten

Arbetsmarknadscenter söker en handledare.

Arbetsmarknadscenter är Norrtälje kommuns enhet för arbetsträning och sysselsättning. Enheten är en del av socialförvaltningen och har som målsättning att stödja invånare på väg mot egen försörjning. Detta gör vi med ett antal olika insatser från individuella samtal, jobbsökargrupper till praktik och i viss omfattning anpassade anställningar. Nu söker vi en handledare till verksamheten.

 

Arbetsbeskrivning

Som handledare på Arbetsmarknadscenter stödjer du deltagare i arbetsmarknadspolitiska program i sitt arbete. Din roll är att informera deltagare om vad som ska utföras, i viss mån instruera uppgifterna och alltid säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla inblandade. Du har en uppgift att observera och i viss mån dokumentera resultat i digitala system.

Du leder en eller flera grupper, som mest 15 personer, i deras arbetsdag. Du hjälper till med arbetsfördelning i samarbete med ledning, prioriteringar och genomförande där det behövs. Tjänsten är i högsta grad operativ och du deltar i gruppens arbete.

Som handledare rör du dig mellan flera olika arbetsplatser och ska därför ha körkort B.

 

Utbildning

Handledare har minst gymnasial utbildning.

Meriterande är utbildning/kompetens inom Motiverande samtal.

 

Erfarenhet

Handledare har minst 5 års erfarenhet av arbete med människor i någon form. För att kunna arbeta tillsammans med personer med varierad bakgrund, ambitioner och förutsättningar krävs en personlig mognad som du beskriver i din ansökan.

 

Övriga kompetenser

Kunskaper i NPF och missbruk är ett krav, beskriv dessa i din ansökan.

Om du behärskar andra språk än svenska, exempelvis arabiska och tigrinja är det klart meriterande.

 

Om arbetsplatsen

Arbetsmarknadscenter har 40-tal medarbetare och praktikanter som arbetar med en mängd olika arbetsuppgifter. Textil, snickeri, utemiljö och transporter är de stora områdena. Här arbetar även 4 handledare som stödjer medarbetare och praktikanter i sin arbetsdag. Dessutom finns 4 arbetsmarknadscoacher en arbetsterapeut och en praktiksamordnare. Tillsammans skapas sysselsättning och arbete för omkring 300 personer årligen.

 

Omfattning:

Tjänsten är på heltid och är tidsbegränsad 12 månader med möjlig förlängning. Tillträde snarast möjligt.

Frågor kring tjänsten kan inte besvaras förrän tidigast 3/8

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2020-07-09

Sista ansökningsdag:

2020-08-08

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Behandlingsassistenter m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef, arbetsmarknad och integration

Peter Westerberg, peter.westerberg@norrtalje.se, 0176-71227

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten