Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Handläggare offentlig platsmark till Kommunstyrelsekontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Handläggare offentlig platsmark till Kommunstyrelsekontoret

 

Om tjänsten

Norrtälje kommun är inne i en expansiv fas och behöver förstärka organisationen. Vi söker därför en handläggare för upplåtelse av allmän plats med placering på Gatu- och parkavdelningen som ingår i kommunens samhällsbyggnadsfunktion. Gatu- och parkavdelningen arbetar för att kunna erbjuda attraktiva, trygga och hållbara miljöer som stimulerar till vistelse och aktivitet genom det uppdrag vi har som väghållningsmyndighet och förvaltare av kommunens parker, torg och allmänna platser. Den tillväxttakt Norrtälje planerar för, kräver såväl ny- som ombyggnationer av det offentliga rummet för att skapa förutsättningar för goda livs- och boendemiljöer i hela kommunen, men framförallt i Norrtälje stad.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag har tyngdpunkt på markupplåtelse och du handlägger och beslutar i ärenden gällande tillfälliga upplåtelser av mark på allmän plats i Norrtälje stad, Rimbo och Hallstaviks samhälle. Fokus ligger på upplåtelser av både stora och små evenemang i parker och på torg. Du kommer även att arbeta med handläggning av tillstånd för uteserveringar och försäljningsplatser. Tillsammans med din kollega kommer du att vara spindeln i nätet och ha god kännedom om många av de publika evenemang och aktiviteter som sker i kommunen. I arbetet har du mycket kontakt med invånare, näringsliv, föreningar, intresseorganisationer och polismyndigheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i offentlig sektor på handläggande nivå, gärna även av myndighetsutövning exempelvis tillståndsgivning för offentlig platsmark eller trafikfrågor. Du har utbildning på eftergymnasial eller akademisk nivå med exempelvis inriktning mot samhällsplanering. För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad men ha en hög personlig integritet, vara strukturerad och ha lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du i varje situation kan ge god service och har ett gott bemötande. För att lyckas i rollen behöver du även vara tydlig och kommunikativ då du ibland kommer hantera invånare som inte alltid har förenliga uppfattningar utifrån fattade beslut. I svåra beslutssituationer kommer du alltid ha ett internt stöd. För att arbeta som handläggare krävs goda kunskaper i svenska då en tydlig kommunikation är en mycket viktig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på avdelningen gatu-/park som är en del av kommunens samhällsbyggnadsavdelning. På avdelningen arbetar bl. a projektledare, landskapsarkitekt, landskapsingenjör, trafikingenjörer, handläggare, entreprenadingenjör och driftledare. Du blir en viktig del av vårt team som i dagsläget består av 22 personer. Gatu-/parks verksamhet har en betydelsefull roll i samhället. Vår kompetens och korrekthet i ärendehantering tillsammans med vårt goda kundbemötande och respekt för varje individ är avgörande för att våra medborgare ska ha förtroende för vår verksamhet.

Tillträde snarast med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid

 

 

Publicerat:

2019-06-12

Sista ansökningsdag:

2019-06-26

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

T.f. Gatu-/parkchef

Tom Johansson, tom.johansson@norrtalje.se, 0176-712 41

Facklig representant AkademikerAlliansen

Rok Orgin, rok.ogrin@norrtalje.se, 0176-74627

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten