Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Handläggare inom avfall och återvinning till Norrtälje Vatten och Avfall

Norrtälje Vatten och Avfall levererar dagligen tjänster och produkter inom vatten, avlopp, avfall och återvinning. Vi skapar även förutsättningar för att lokalsamhället ska kunna växa och utvecklas på ett hållbart och miljövänligt sätt. Vi finns till för våra kunder och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

Handläggare inom avfall och återvinning till Norrtälje Vatten och Avfall

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, gillar kundkontakt och är intresserad av avfallshantering och återvinning så kan detta vara en tjänst för dig!

I rollen som handläggare har du, tillsammans med övriga handläggare, det övergripande ansvaret för inkommande ärenden från invånare gällande kommunalt avfall (hushållsavfall, latrin och slam) i Norrtälje kommun. Det handlar främst om kontakt med invånare över telefon, brev och mail samt via vårt ärendehanteringssystem. Vi har även ett nära samarbete och diskussioner med våra entreprenörer som hämtar avfallet. Handläggningen innebär mycket administration, utredningar och återkopplingar. I rollen som handläggare har du kontinuerligt samarbete med andra handläggare samt avdelningens informatör och inspektör för att hjälpa kunden på bästa sätt.

Avfallsavdelningen består av 30 medarbetare som arbetar både administrativt samt ute på våra återvinningscentraler.

 

Arbetsbeskrivning

Som handläggare ingår du i en grupp med kundfokus och tillsammans med andra handläggare hanterar du inkommande ärenden från kommunens invånare. Dessa ärenden handlar främst om avfallstjänster så som restavfall, matavfall, slam och latrin. Frågorna varierar och kan bla handla om fakturor, oklarheter gällande avfallshämtningar, registrering av ägarbyten och nya enskilda avlopp. Norrtälje är en stor kommun, vilket innebär att nämnda tjänster utförs både på land och i skärgården. Du kommer bidra till utveckling av verksamheten genom att vara delaktig i kontinuerlig utveckling av rutiner och arbetssätt.

 

Utmaningarna

Periodvis har handläggargruppen hög belastning och då krävs det att man kan arbeta flexibelt, men även strukturerat och efter prioriteringar. Den ena dagen är inte den andra lik, det är stor variation på ärenden som kommer in och dess innehåll.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett starkt intresse för frågor rörande avfallsinsamling och kundbemötande. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom kunstjänst/handläggning sedan tidigare och har kunskap i office-paketet. Vi tror att du är serviceinriktad, prestigelös, lösningsorienterad och flexibel. Du har ett trevligt sätt och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i systemet EDP Future.

 

 

Anställningsform

Heltid tillsvidare.

Månadslön. Individuell lönesättning.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Sista ansökningsdatum: 2021-06-29

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

 

Publicerat:

2021-06-16

Sista ansökningsdag:

2021-06-29

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administrativa assistenter

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avfallschef

Lars Ekman, lars.ekman@nvaa.se, 0176 - 28 33 00

Representant Vision

Eva Åberg, eva.aberg@nvaa.se, 0176-28 41 92

Norrtälje Vatten och Avfall är ett aktiebolag som ägs av Norrtälje kommun. Den 1 mars 2021 tog bolaget över verksamheterna från VA-avdelningen och renhållningsavdelningen på kommunen. Norrtälje Vatten och Avfall har ungefär 120 anställda. Surfa in på vår webbplats www.nvaa.se. Där kan du läsa mer om verksamheten, vad vi står för och hur du kommer i kontakt med oss. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten