Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gymnasielärare teknikprogrammet Rodengymnasiet, Bild och form, design, gymnasiearbetet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Gymnasielärare teknikprogrammet Rodengymnasiet, Bild och form, design, gymnasiearbetet

 

Om tjänsten

I tjänsten som gymnasielärare i bild och form samt design och gymnasiearbetet på Rodengymnasiet kommer du att arbete i ett kunnigt och sammansvetsat arbetslag. Vi har behov av en lärare som är väl insatt i formativ bedömning, informations och kommunikationsteknologi. Du förväntas kunna arbete med produktion av form i två-och tredimensionella tekniker med nya och traditionella material, metoder och medier. Till detta lyfter vi in att kunna undervisa om egenskaper hos olika material och tekniker och att omsätta detta till kunskaper om marknadsföring för våra teknikelever. Teknikprogrammet har ett nära samarbete med teknikföretag i Norrtälje kommun och vi söker en lärare som kan knyta undervisningen närmare näringslivets teknikintensiva utveckling. 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill och kan arbeta som lärare i bild och form, design och gymnasiearbetet. Du kommer att tillhöra tekniklaget som internt har ett samarbete med fordons och transportprogrammet samt estetprogrammet under en programrektor. Arbetslaget deltar i ett teknikprojekt tillsammans med ekonomiprogrammet och fordonsprogrammet där innovation inom IT och framtidens teknik står i fokus. I tjänsten ingår ett delat mentorskap med en kollega för en teknikklass under ett helt läsår där du är väl insatt i hur gymnasieskolan arbetar med elevhälsa, anpassningar och stöd, HBTQ-frågor och gymnasieskolans värdegrunds och kunskapsuppdrag. 

 

Kvalifikationer

Du är behörig i kurser som; Bild och form, design och kan undervisa i gymnasiearbetet och har en meriterad erfarenhet av att arbeta som lärare i gymnasieskolan. Som person bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat som stimulerar inlärning och motiverar elever och kollegor att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt gällande din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du ansvartagande, positiv, samarbetsvilllig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

 

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar upp dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och att klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så sök till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

 

Tillträde 2020-08-12 Omfattning 80%

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

 

Publicerat:

2020-05-06

Sista ansökningsdag:

2020-06-10

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i allmänna ämnen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Programrektor

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson2@norrtalje.se, 0176-717 91

Rektor

Gustav Johansson, gustav.johansson@norrtalje.se, 0176- 28 33 52

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Johan Stare, johan.stare@norrtalje.se, 0176-714 65

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Gisela Antonsson, gisela.antonsson@norrtalje.se, 070-604 49 61

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten