Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Gymnasielärare i Svenska och Engelska grund

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Gymnasielärare i Svenska och Engelska grund

 

Om tjänsten

 Vi söker en behörig gymnasielärare i svenska som kan undervisa på våra yrkesprogram, samt med behörighet i engelska grund för de elever som läser på våra nationella program som saknar godkänt betyg i engelska från grundskolan.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi behöver dig som vill vikariera i vårat arbetslag. En lärare som brinner för att se elevernas utveckling och som har målsättning och ambition att göra skillnad. Den här tjänsten är förlagd deltid under höstterminen, med stor chans till förlängning under vårterminen. Din roll innebär givetvis planering och undervisning i dina ämnen, och att bidra till verksamhetes mål tillsammans med dina kollegor.

 

Kvalifikationer

Du har behörighet att undervisa i gymnasieskolan i svenska och engelska för grundskolan. Du har dessutom en meriterad erfarenhet av att arbeta som lärare. Som person bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat som stimulerar inlärning och motiverar elever och lärare att utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att se lösningar i undervisningssituationer. Det är viktigt att du vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål och känner sig trygga i skolan. Vi lägger stor vikt vid din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

 

Om arbetsplatsen

 På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

 

Tillträde omgående

tidsbegränsad anställning med sista datum 191220 med möjligheter till förlängning.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-09-02

Sista ansökningsdag:

2019-10-16

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Programrektor

Kathrine Berg, katherine.berg@norrtalje.se, 0176-71890

Tillträdande programrektor- utvecklingsledare

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson2@norrtalje.se, 0176-711 67

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten