Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Gymnasielärare i engelska och annat ämne

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Gymnasielärare i engelska och annat ämne

 

Om tjänsten

 Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola med cirka 1200 elever. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna och med lärarna organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. Norrtälje kommun erbjuder trygga och utmanande lärmiljöer där elevens kunskapsutveckling är i fokus. Här vågar vi lite mer – det ger lustfyllt och samtida lärande – för både våra pedagoger och elever.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi söker en gymnasielärare med behörighet att undervisa i Engelska 5, 6 och 7 i kombination med ett annat ämne, eller engelska grund. Att arbeta som lärare på Rodengymnasiet är utvecklande och framåtsträvande. Beroende av vilken omfattning av tjänst du är intresserad av, kommer du förutom undervisning i ämnet eventuellt även att ha andra uppdrag såsom mentorskap och arbetslagsarbete. I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra och betygsätta undervisning för elever från olika program.

 

Kvalifikationer

 Du har behörighet i att undervisa i Engelska och/eller annat ämne på gymnasienivå, och kan med fördel även undervisa på grundskolenivå i engelska. Som person bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat som stimulerar inlärning och motiverar elever och lärare att utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att se lösningar i undervisningssituationer. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål och känner sig trygga i skolan. Vi lägger stor vikt vid din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet. För dig är kollegialt utbyte viktigt och det är givet att du vill bidra och arbeta gemensamt mot skolans uppsatta mål. Vi söker dig som kan och vill arbeta 20-100%.

 

Om arbetsplatsen

 På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

 

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-25

Sista ansökningsdag:

2019-12-09

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Programrektor

Kathrine Berg, katherine.berg@norrtalje.se, 0176-71890

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten