Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Grundskollärare/speciallärare till spännande ny tjänst

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Grundskollärare/speciallärare till spännande ny tjänst

Om tjänsten

 Resursklasserna i Norrtälje står inför spännande förändringar. Om du vill vara med och bygga upp verksamheten tillsammans med oss, så är den här helt nya tjänsten något för dig! 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig lärare som vill utmana invanda mönster och arbeta aktivt i Resursklassens verksamhet: Resursklassen är en liten verksamhet med elever från årskurs 1 till 9, en kommunövergripande grupp för elever med autism.

Du kommer i den här tjänsten ha ett nära samarbete med dina kollegor, med en gemensam planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Arbetet utförs i ett större lag om såväl pedagoger som elevassistenter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn med särskilda behov, som ser glädje, trygghet och struktur som det viktigaste i arbetet. Vi arbetar med bildschema, och erfarenhet av detta är ett plus. Du ska följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och teams arbete på egen hand och tillsammans med teamet. I rollen ingår mentorsansvar för ett antal elever. Vi har höga förväntningar på att du vill bidra med nya idéer till vårat utvecklingsarbete och att du vill bedriva undervisning i nära samverkan med andra pedagoger och elevassistenter. Utbildning sker både på Långsjöskolan och Rånäs skola.

Kvalifikationer

 Krav för den här tjänsten är lärarlegitimation, gärna som grundskollärare, och eller specialpedagogisk kompetens. Kunskap kring neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och erfarenhet av arbete inom autism är en stor fördel. Ämneskombinationer som efterfrågas är ma/no, sv/so, språk. Du ska ha god kännedom inom IKT och kunna använda digitala verktyg som naturliga hjälpmedel i undervisningen och elevernas lärande. Du behöver ha goda ledaregenskaper, sinne för struktur, vara kreativ och våga testa nytt. Ytterligare värderas kunskaper kring läs-och skrivinlärning som meriterande.

Då vår skola är mycket inriktad på att arbeta med lågaffektivt bemötande som metod, behöver du vara en person som kan behålla lugnet i stressiga situationer och bidra till vårt arbetssätt

Om arbetsplatsen

 Dom här tjänsterna är förlagda norrtälje, Rimbo och Rånäs. Genom en individanpassad undervisning främjar våra skolor elevernas lärande och lägger därmed grunden till ett livslångt lärande. Vi vill på vår arbetsplats ge alla möjlighet att växa och ges rättighet att nå kunskapskraven. Vi har ett nära samarbete i vår arbetsgrupp och tillsammans skapar vi en bra arbetsmiljö där glädje och personlig utveckling är en viktig del.  

 

Tillträde Augusti 2019

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2019-04-10

Sista ansökningsdag:

2019-05-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Speciallärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande Rektor

Cecilia Evans, Cecilia.evans@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten