Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Grundskollärare till Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Grundskollärare till Hallstavik

 

Om tjänsten

Ta chansen att arbeta i vår åk 6:a med dubbelt ledarskap och delat mentorskap. Klassen har 30 elever och tillsammans kan ni undervisa och arbeta i mindre grupper. Tänk vilken möjlighet att få utvecklas kollegialt i klassrummet där verksamheten med eleverna pågår! Vi är även kollegiala och utvecklar vårt kollegiala lärande i olika mötesforum. Vi tänker att ”tillsammans är alltid bäst” och du får möjlighet till att utveckla din lärarkapacitet tillsammans med oss. Vi har ett starkt elevhälsoteam för konsultation och handledning. Vårt fokus är elevnära och vi jobbar för att varje elev ska lyckas. Elever och lärare har egna iPads. Hos oss är alla lärare Apple Teachers. Det är en webbaserad utbildning som alla lärare får genomföra.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tycker om att arbeta kollegialt och att du har elevens lärande i fokus i planering av undervisning. För oss är det viktigt att du är intresserad av att utveckla undervisningen och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Kvalifikationer

Du har legitimation/behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har god förmåga att använda dig av digitala verktyg för att utveckla elevernas digitala kompetens.

 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en f-9 skola i samtid mot framtid. Vi har elever med ursprung från många länder i världen och totalt är det 430 elever som har sina hemvister i olika byggnader. Kommunikationerna till Hallsta är väl utbyggd både från centrala Norrtälje och Uppsalaområdet. Bostad finns möjlighet att hyra genom Norrtälje kommun.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-12-27

Sista ansökningsdag:

2020-01-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. rektor

Pia Johansson, pia.johansson@norrtalje.se, 0175-25645

facklig representant för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten