Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Grundskollärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Grundskollärare till Hallsta skola

 

Om tjänsten

Hallsta skolas elever ska själva kunna välja väg i livet. Arbetslagens huvudsakliga uppdrag är att på lång sikt säkerställa så alla elever på Hallsta skola når full gymnasiebehörighet, en hög andel fullständiga betyg samt höga meritvärden. Arbetslagen på Hallsta skola är indelade i F-6, 7-9 samt Fritidshemmet. Varje arbetslag leds av arbetslagsledare som har i uppdrag att leda arbetslaget mot ett hälsofrämjande arbete med fokus på resultat. All personal på Hallsta skola värnar om varma och förtroendefulla relationer med alla barn/elever och all personal på Hallsta skola är goda förebilder. För att nå våra mål behöver vi de bästa lärarna. Vi som arbetar på Hallsta skola gör stor skillnad för våra elever.

Vi söker inför vårterminen 2022 en lärare i spanska årskurs 6-9, hel- eller deltid, gärna i kombination med annat ämne.

Arbetsbeskrivning

I Hallsta skola arbetar vi för att lägga grunden till ett gott lärandeklimat genom att skapa goda relationer i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. I din undervisning behöver du ha fokus på den enskilde elevens behov och förmåga att utvecklas i grupp. Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med arbetslagen planera, genomföra och utvärdera undervisning enligt skolans styrdokument. I mötet med eleverna behöver du ha
förmåga att kunna kommunicera med eleverna kring nästa steg i deras utveckling och hur de kommer vidare. Du agerar som en vuxen förebild för alla elever på skolan. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ämneslärarutbildning med lärarlegitimation. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta och du behöver vara lyhörd. Som person är du trygg och tydlig och du har förmågan att skapa förutsägbarhet för dina elever. Genom ditt ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitatitiv framåtsyftande undervisning. Hallsta skola arbetar med Ipads i undervisningen så du behöver ha digital kompetens och se värdet i att analoga, digitala och kreativa arbetssätt skapar en meningsfull och begriplig undervisning.

 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9-skola med tillhörande fritids, med goda kommunikationer till och från Norrtälje. Naturen finns utanför knuten. Hos oss går 410 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Hallsta skola. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande. Vi har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och goda stödfunktioner. Vi har ett  elevhälsoteam med många olika professioner. Vi följer systematiskt upp elevernas resultat och för oss är det viktigt att eleverna har en god pedagogisk, fysisk och psykosocial lärmiljö.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister före anställning.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till vår verksamhet oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Hel- och/eller deltid. Tillsvidareanställning.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Tillträde datum: 10 januari 2022

 

Publicerat:

2021-11-24

Sista ansökningsdag:

2021-12-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 070-2320272

facklig representatn för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Biträdande rektor

Susanna Wiberg, susanna.Wiberg@norrtalje.se, 073-9623469

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Jim Nilsson, jim.nilsson1@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten