Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Grundskollärare till Gottsta skola i Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Grundskollärare till Gottsta skola i Hallstavik

 

Om tjänsten

Till höstterminen 2021 med start i augusti söker vi på Gottsta skola en 1-7 lärare för undervisning i mellanstadiet. Som lärare på Gottsta skola arbetar du i en skola med god gemenskap, hög trygghetsfaktor samt höga förväntningar på såväl personal som elever.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

 

Arbetsbeskrivning

- Du kommer att undervisa i årskurs 4-6.

- Modern teknik ser du som ett självklart val i ditt uppdrag som pedagog. 

- Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen enskilt och tillsammans med arbetslaget enligt skolans styrdokument.

- Du ser relationsskapande till eleverna som viktigt för att lägga grunden till ett gott lärandeklimat. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du har en god pedagogisk förmåga som inriktas på målen i läroplanen.

- Du har en positiv elevsyn och strategier för att möta elever i behov av stöd och extra utmaningar. 

- Du dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum.

- Du är mentor för en klass.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-7. Som person är du samarbetsvillig, lyhörd, trygg och har höga ambitioner avseende kvalitet. Du har förmågan att skapa förutsägbarhet och genom ditt ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitativ framåtsyftande undervisning. Gottsta skola arbetar med ipads i undervisningen och du behöver ha god kompetens i att använda IKT i undervisning i kombination med analoga arbetssätt.

 

Om arbetsplatsen

Gottsta skola är en kommunal F-6 skola med fritidshem. Skolan är belägen 4 mil norr om Norrtälje, 10 mil norr om Stockholm. Skolan har ett naturnära läge med skogen som närmaste granne. På skolan går 165 elever.  Vi arbetar i arbetslag med ett gemensamt ansvar för alla elever. På skolan arbetar duktiga välutbildade pedagoger, barnskötare, fritidshemslärare, speciallärare, kurator och skolsköterska.

 

Anställningsform

Tillsvidare heltid

Tillträde datum 2021-08-10

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-03-23

Sista ansökningsdag:

2021-04-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se, 0175 256 99

Facklig representant, Lärarförbundet

Monica Mineur Hedin, monica.mineur-hedin@norrtalje.se
Anneli Andersson, annelie.andersson2@norrtalje.se, 0175-25691

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten