Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Grundskollärare SV/SO till Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Grundskollärare SV/SO till Gottsta skola

 

Om tjänsten

Gottsta skola är en F-6 skola med ca. 180 elever. På skolan finns även 3 fritidsavdelningar. Vi har ett gott samarbete mellan all personal och arbetar utifrån elevernas bästa förutsättningar. Vi arbetar med digitala verktyg som stöd för lärandet. Vi utvecklar vårt kollegiala lärande i olika mötesforum. Vi tänker att ”tillsammans är alltid bäst” och du kommer få möjlighet att utveckla din lärarkapacitet tillsammans med oss. Vi har ett starkt elevhälsoteam som är tillgängligt. Vårt fokus är elevnära och vi jobbar för att varje elev ska lyckas.

 

Arbetsbeskrivning

Du har undervisning i svenska och so-ämnena i åk 4-6 utifrån dina behörigheter med allt vad det innebär i form av planering, samarbete, betygsättning m.m. Du ingår i ett arbetslag och kommer att ha ett mentorsansvar.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i svenska och so med behörighet i dina ämnen i år 4-6. Du ser samarbete som en viktigt del av ditt arbete både vad det gäller elever och kollegor. Du entusiasmerar och engagerar dina elever att utveckla sina ämnen, som individer och som medmänniskor i ett demokratiskt samhälle. Du är en trygg ledare i klassrummet.

 

Om arbetsplatsen

 Gottsta skola är en F-6 skola med ca. 180 elever. På skolan finns även 3 fritidsavdelningar. Gottsta skola ingår i ett större rektorsområde som även innefattar Hallsta skola och Skebo skola.

 

Tillträde 190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-07

Sista ansökningsdag:

2019-05-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 070-2320272

Facklig representant, Lärarförbundet

Monica Mineur Hedin, monica.mineur-hedin@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten