Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Grundskollärare åk 7-9 till Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Grundskollärare åk 7-9 till Hallstavik

 

Om tjänsten

Hallsta skolas 7-9-lag söker två nya kollegor. Kanske är du en av dem? Hos oss jobbar vi tillsammans för att eleverna ska nå så långt som möjligt från där man är. Tillsammans kommer du vara med och skapa meningsfullhet för eleverna i skolan. Hos oss är alla lärare Apple teatchers, vilket du också kommer få möjlighet att bli. Vi har för avsikt att ansöka om att bli en "Apple-school" då vi sedan flera år jobbat med Ipads i undervisningen. Alla elever har egna dessutom. Skolenheten lägger fokus på att utveckla undervisningen och vi jobbar för att arbeta hälsofrämjande  med fokus på resultat.

 

Arbetsbeskrivning

Eleven i centrum- ett måste här. Du behöver vara tydlig i ditt lärarskap och ha ett tydligt ledarskap. Du tycker om att samarbete och förstår vinsterna i det kollegiala lärandet. Det relationella är viktigt på vår skola vilket betyder att bärande relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare är betydande här. Du/Ni kommer vara mentor i en klass, undervisa åk 7-9 i ma/no/te. 

 

Kvalifikationer

Lärarexamen/lärarlegitimation  åk 7-9, ma och i ett eller flera av no-ämnena. Vi värdesätter din sociala kompetens och du kommer kunna få möjlighet till handledning om det finns behov av det

 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9 skola där 400 elever möts. På Hallsta skola möts också "världen" då vi har många elever som är nya i Sverige. Vi har ett elevhälsoteam som finns på skolan varje dag och ska vara tillgängliga för er lärare och elever. Vi ser på oss själva som att vår skola är en skola I SAMTID MOT FRAMTID.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-08

Sista ansökningsdag:

2019-10-22

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Fredrik Abrahamsson, fredrik.abrahamsson@norrtalje.se, 073-9623972

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Maria Lauri, maria.lauri@norrtalje.se

facklig representatn för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten