Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Grundskollärare 1-6 till Svanberga

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Grundskollärare 1-6 till Svanberga

 

Om tjänsten

På vår arbetsplats är det kollegiala lärandet en viktig framgångsfaktor. Med höga förväntningar och positiva utmaningar skapar vi en framgångsrik och utvecklande skola där människor får möjlighet att växa. Verksamheten på Svanbergaenheten präglas av positiva utmaningar för eleverna, med fokus på nyfikenhet i lärandet. 

 

Arbetsbeskrivning

 Vi söker dig som vill bedriva undervisning för våra elever åk 1-6 på Svanberga skola. Du kommer börja arbetet i en årskurs fyra. Du och dina kollegor har ett nära samarbete där elevens bästa alltid står i centrum. I arbetskulturen på enheten strävar vi efter att utveckla både varandra och verksamheten där du kommer att vara en viktig del.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola, årskurs ett till sex. Eftersom samarbete är viktigt på vår arbetsplats så är det också avgörande att du är inkluderande, samarbetsvillig och kommunikativ som person. Du ska ha goda kunskaper inom IKT och ha ambitionen att ständigt utveckla din egen kunskap och kompetens inom området. Vi ser att du delar vår syn på att goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är avgörande för att bedriva en framgångsrik skola.

Om arbetsplatsen

Svanberga rektorsområde består av två skolor, Svanberga skola och Söderbykarls skola. Svanberga skola är belägen en mil norr om Norrtälje, här går idag cirka 400 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio. Söderbykarls skola ligger 17 km norr om Norrtälje, här går idag 46 elever i åldrarna från årskurs ett till årskurs sex. Till båda skolorna finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Svanberga skola ligger naturskönt vid sjön Erken och Söderbykarls skola ligger centralt i samhället Söderbykarl med närhet till natur och friluftsliv. 

 

Tillträde 200107

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-18

Sista ansökningsdag:

2019-11-18

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Katarina Björk, katarina.bjork@norrtalje.se

t.f Rektor

Måns Nilsson, mans.nilsson@norrtalje.se, 0703167776

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Per Karlsson, per.karlsson@norrtalje.se

Facklig företrädare för Lärarförbundet

Anna Sivermalm, anna.sivermalm@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten